IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След романса на Пийт Дейвидсън – Кейт Бекинсейл се утешава с котката

24 ноември 2021 18 00

Актрисата се грижи и за две кучета

БГНЕС

БГНЕС

Бившият на Кейт Бекинсейл – Пийт Дейвидсън, вече е в прегръдките на Ким Кардашян, а актрисата не спира да споделя свои снимки, на които изглежда в перфектна форма. На тях тя е със секси тоалети и сякаш иска да каже на феновете, че не ѝ пука от това, че е сама, защото притежава визия, с която може да си намери нова половинка по всяко време. След няколко изяви на червения килим, я виждаме в дома ѝ, при това в компанията на любимия домашен любимец.

Освен провокативни свои снимки с прилепнали по тялото дрехи, Кейт, която сякаш не остарява, споделя все повече кадри и видеа на своята породиста котка Клайв.

Бекинсейл сякаш смята животинката за дете, защото я облича в различни минирокли и костюмчета, купени специално за нея. В един от постовете котето носи костюми на Дарт Вейдър и принцеса Леа, а в други е с рокля на принцеса.

„Живея за твоите постове с Клайв“, „Светът би бил по-добро място, ако всеки от нас имаше котка като нея“, коментират последователи на звездата, които не се дразнят от непрестанните ѝ публикации с пухкавия домашен любимец.

Но не си мислете, че Кейт има само коте. Тя отглежда и две кучета в дома си, с които често спи в едно легло.

По-рано, по повод критиките на последовател за това, че качва много снимки по бикини, Бекинсейл разкри, че не се страхува от остаряването и все още харесва своето тяло. А що се отнася до спекулациите, че има ботокс, благодарение на който изглежда толкова младолика на 48, тя посочва, че просто има добри гени.

След Пийт Дейвидсън, Бекинсейл имаше връзка с 22-годишен музикант, но тя бе доста кратка. Оттогава звездата е ограничила публичните си прояви с по-млади мъже и не коментира има ли нова половинка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Тоя Пийт Дейвидсън много мазен и грозен бе, какво му хареса бе Кейт, че е по- млад ли?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар