IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бюти съвети: Кейт Бекинсейл се подмладява с отрова от скорпион

12 август 2021 14 30

Актрисата разкрива каква марка козметика ползва

IStockphoto

Миналият месец Кейт Бекинсейл призна, че не се е виждала от дълго време с дъщеря си, а причината е една - глобалната пандемия от коронавирус. Показвайки колко си приличат с Лили Шийн, всички ние й завидяхме колко е младолика. Застанали една до друга, двете сякаш са сестри с няколко години разлика, а не майка и пораснало нейното дете. 

Актрисата винаги се е грижила добре за външния си вид. А благодарение на усилени тренировки и специална козметика, тя има здрава и опъната кожа като жена на 25-30 години. 

Наскоро Бекинсейл обяви, че е новото лице на MRVL Skin Solutions - нова марка на пазара, предлагаща продукти против стареене с отровата на син скорпион за основна съставка. 

Кейт има за задача да популяризира шестте продуктови гами на бранда за есен 2021. А доколкото я познаваме, би трябвало да се справи, защото тя не подценява грижата за кожата и често споделя бюти съвети с почитателите си. 

Звездата вече разкри, че потребителите може да избират между няколко вида крем - възстановяващ, с хиалурон, нощен, както и такъв за кожата около очите. Освен тях, на пазара ще бъдат пуснати серум, колагенова маска. Всички те са с пептид на скорпион. 

„Клинично доказано е, че този пептид помага за стимулиране на естественото производство на колаген, за борба със свободните радикали, за подпомагане на регенерирането на увредената кожа и за изглаждане на появата на фини линии и бръчки“, пише в уебсайта на компанията MRVL, препоръчана от Бекинсейл.

Актрисата, която отрича да има пластични корекции по себе си, посочва, че отровата на скорпиона все още не се използва широко за направата на козметика, но в областта на медицината свойствата й отдавна са доказани. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари