IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пластири с витамин C – тайната на Кейт Бекинсейл срещу торбички под очите

15 април 2021 10 30

Актрисата разкрива част от рутинната си грижа

БГНЕС

Кейт Бекинсейл е на 47, но има стегната фигура и хубава кожа, на които много жени на нейната възраст може да завидят. Грижейки се за себе си, актрисата често показва как изглежда без грим, като разкрива и какви продукти ползва в своята рутина.

Наскоро холивудската звезда призна, че не е от хората, които стават рано. Дали заради хубав филм, чаша вино или събиране с любимите хора, тя си ляга късно и обича да се излежава на другия ден. Но поглеждайки се в огледалото, вижда торбичките под очите, за които има ефикасно средство за премахването им – пластири.

Кейт сподели своя снимка, на която носи така наречените пачове, за да подобри състоянието на кожата под очите.

Оказва се, че много често сутрините или обедите на Бекинсейл започват със старателно почистване и измиване на лицето. След което тя си слага пластирите срещу подпухналост и други признаци на умора като фини линии и тъмни кръгове.

Специалната маска, която е със серум от витамин С и келп, може да се залепи в деликатната област около очите, като престои там между 20 и 30 минути. За да има освежаващ ефект върху кожата, се поставя предварително в хладилника.

Двете пластирчета са предназначени за всеки тип кожа, което ги прави отлично средство за подобряване на тена, опъване и хидратиране на кожата.

Но Кейт Бекинсейл не изглежда толкова младолика само заради въпросните пачове. Тя разчита и на други разкрасителни процедури, обяснява пред PopSugar козметикът Кат Руду. И дава пример с това, че тя обожава продукти с хиалуронова киселина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари