IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Бекинсейл, русото е точно за теб!

17 март 2021 14 30

Актрисата изглежда по-секси от всякога

БГНЕС

Преди няколко месеца Кейт Бекинсейл видимо се подмлади, правейки си кичури. Днес, само няколко дни след Деня на майката, който отбеляза, тя изненада своите последователи в социалните мрежи със съвсем нова визия. И реакцията ни е: „Уау, цветът е точно за нея!“.

Актрисата качи селфи, на което е с чисто руса коса. Разделена на път и леко разрошена, тя се е снимала в огледалото. Макар и със спортен панталони и обикновен пуловер, звездата за пореден път предизвиква възхищение със стегнатото си тяло, насочвайки вниманието към стегнатия си корем.

„Ами, здравейте“, написа тя.

Макар някои да сметнаха, че Кейт носи перука, фризьорът ѝ Арън Лайт побърза да сподели нейния кадър, като уточни, че той я подстригал, а боядисването е дело на колежката му Трейси Кънингам.

Промяната на прическата на Бекинсейл не е само нейна прищявка за новия сезон. Оказва се, че тя ще играе главната роля в комедията на CBS Guilty Party. Първоначално в блондинка трябвало да се превъплъти колежката ѝ Исла Фишър, но заради пандемията тя решила да отстъпи мястото си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари