IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Бекинсейл сподели за загуба на бебе

6 октомври 2020 17 50

Актрисата подкрепи в трудния момент Криси Тейгън и Джон Леджънд

Снимка: БГНЕС

След като стана ясно, че Криси Тейгън и съпругът ѝ Джон Леджън са загубили бебе, Кейт Бекинсейл реши да разкаже откровено за загубата на нейно дете.
Тейгън сподели в социалните мрежи за трудната ситуация, която е довела до спонтанен аборт. А мнозина я осъдиха, че изкарва на показ толкова интимен момент от живота си.

Все пак много известни личности се застъпиха за Криси, включително Кейт Бекинсейл. Актрисата сподели, че е изпитала същата мъка преди много години. „Загубих бебето си на 20 седмици. Успях да запазя бременността в тайна и буквално полудях, за да не знае никой за нея. Бях задушена от скръб, срам и шок, които са неразривно свързани с такова тъжно преживяване. Сърцето ми беше разбито. След това тялото ви се държи така, сякаш все още има дете, което трябва да расте: идва мляко, но няма кой да се храни“, споделя актрисата.

Тя призна, че това е много трудно изпитание за нея в живота. Кейт добави, че за разлика от Криси, тя няма партньор, който да я подкрепя.
„Изпращам лъчи на доброто към Тейгън и Леджънд. Има толкова много двойки по света, които го пазят в тайна и страдат. Благодаря ти, Криси, че сподели това. Дайте им възможност да решат кое е точно за тях сега. Подкрепете ги или мълчете“, каза Бекинсейл.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Кейт има 21-годишна дъщеря на име Лили Мо Шин от актьора Майкъл Шийн, а Криси и Джон отглеждат 4-годишна дъщеря Луна и 2-годишен син Майлс.
 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари