IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сгодена ли е Дженифър Гарнър?

5 ноември 2021 10 40

Актрисата демонстрира огромен диамантен пръстен на безименния си пръст

БГНЕС

БГНЕС

Дженифър Гарнър предизвиква слуховете, че се е сгодила за приятеля си Джон Милър, след като се появи в Instagram с огромен диамантен пръстен на безименния си пръст.

49-годишната актриса предаваше на живо в социалната мрежа разговора си със своята колежка от хита „Събудих се на 30“ – Джуди Гриър.

Двете жени си говореха непринудено, докато Дженифър отпиваше от чаша чай, когато последователите на Гарнър забелязаха интересното бижу на нейната лява ръка.

Пръстенът веднага предизвика спекулациите, че Гарнър и Милър, който е главен изпълнителен директор на веригата CaliBurger, са решили да узаконят връзката си.

Двамата бяха заедно около две години от 2018-а до 2020-а, после се разделиха за няколко месеца, за да се съберат отново през април 2021 г.

Наскоро източник, близък до бившата съпруга на Бен Афлек, каза пред In Touch Weekly следното: „Джон и Дженифър се разделиха, преди Лос Анджелис да влезе в локдаун. един месец след като тя финализира развода си с Бен Афлек.“

Гарнър беше омъжена за Афлек в продължение на 10 години и има три деца от него – две дъщери и един син. Джон Милър също е разведен с две деца. Той финализира раздялата си с бившата съпруга Каролайн Кембъл месец след като романсът му с Гарнър започна да става публично достояние.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари