IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър обърка феновете си с невероятна ретро семейна снимка

1 ноември 2021 10 40

Същото направи и Кристи Търлингтън

БГНЕС

БГНЕС

Дженифър Гарнър остави феновете си объркани, публикувайки в своя Instagram акаунт невероятна семейна снимка. Актрисата качи кадър, на който позира в детска възраст заедно със сестрите си Сузана и Мелиса.

Ретроспективната снимка обърка 11-те милиона последователи на 49-годишната звезда, най-вече заради коментара към нея.

„Точки за дискусия: 1. Момичета Гарнър + бретон = борба за цял живот. 2. Уши. 3. Да растеш с подстрижка на паница не е лесно. 4. Когато мама е във фаза на квилинг. Благодаря. (Обичам сестрите си)“, написа Гарнър.

Приятели и фенове на звездата се втурнаха да коментират непоказваната досега снимка, като някои хора веднага видяха огромната прилика между Дженифър и сина ѝ Самюъл (най-малкото дете на актрисата от брака ѝ с Бен Афлек).

Други пък бяха невероятно объркани от уникалната прилика между трите сестри.

Един последовател на Дженифър е написал, че семейните ѝ гени са наистина много силни, а друг е отбелязал: „Голямата ти сестра Сузана изглежда точно като теб“.

Дженифър е невероятно близка със семейството си, а родителите и сестрите ѝ дойдоха на Алеята на славата в Холивуд през 2018 г., когато актрисата получи своята звезда за известността си.

Холивудската актриса и семейството ѝ са живели в Чарлстън, Западна Вирджиния, а тя е посещавала университета Денисън, където е учила театър – образование, на което очевидно се дължи пробивът ѝ в актьорската професия.

Актрисата преди време се пошегува, че е получила възпитание, подобно на това на строгата религиозна група Амиши. Родителите ѝ не са позволявали на нея и на сестрите ѝ да си боядисват косата, да носят грим или да си лакират ноктите, когато са били тийнейджърки.

Подобно на Дженифър и супермоделът от 90-те Кристи Търлингтън също е споделила ретро семейна снимка със сестрите си. Кристи е написала: „Вдъхновена от @jennifer.garner, реших да споделя моята семейна история, свързана с прическите. Аз бях неудобното, демонизирано средно дете. Татко винаги се опитваше да укроти и гривата ми.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари