IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Няма драма: Бен Афлек, Дженифър Лопес и Дженифър Гарнър заедно с децата за Хелоуин

2 ноември 2021 12 30

Всички те са обикаляли из Малибу за бонбони

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Едно голямо щастливо семейство, което живее без драма! Това е описанието, което можем да дадем на отношенията между бившите съпрузи Бен Афлек и Дженифър Гарнър, които показват за пореден път, че раздялата не трябва да е край на връзката между двама души.

На 31 октомври Бен и Дженифър са били забелязани заедно с трите си деца в Малибу да обикалят из къщите и да искат бонбони. Това, което прави картинката още по-хубава е, че към тях се е присъединила и сегашната приятелка на Афлек, Дженифър Лопес и нейните две деца. Според People, преди тримата да започнат своята обиколка с всички малчугани, Бен и Гарнър са били заедно с децата си в местна сладкарница.

Дженифър Гарнър,

Снимка: БГНЕС

„Всички се разбират много добре и фокусът винаги е върху децата. Дженифър, Бен и Джен Гарнър искаха децата да имат един страхотен уикенд. Децата са приятели и искаха да обикалят заедно за бонбони. Затова е напълно разбираемо и че родителите бяха заедно“, казва източник пред списание People. Той допълва, че Бен е имал работа на следващия ден и затова е искал да обърне максимално много внимание и на двете си семейства на Хелоуин.

49-годишната Гарнър и 49-годишният Афлек са родители на три деца – 15-годишната Вайълет, 12-годишната Серафина и 9-годишния Самюел. Двамата се женят през 2005 година, но обявяват раздялата си 10 години по-късно. Официално се развеждат през октомври 2018-а.

Дженифър Лопес пък има 13-годишните близнаци Еме и Макс, които се раждат от брака ѝ с Марк Антъни. Любовната история между тях започва през 2004 и приключва през 2014 година. Преди това изпълнителката има още два брака – с Ояни Ноа от 1997 до 1998 година и с Крис Джъд от 2001 до 2002 година. Разбира се, да не забравяме годежа с Бен Афлек, който се случва през 2002 година, но всичко приключва през 2004-а.

Вторият опит на Бенифър започна през април тази година, като официалното потвърждение дойде през юли с публикация в социалните мрежи. Тогава Дженифър Лопес отпразнува 52-ия си рожден ден на яхта, на която беше и Афлек. Според източник, този път нещата са доста по-сериозни и влюбените мислят за общото си бъдеще. Те бързо запознаха децата си едно с друго и дори посетиха магическо шоу.

Новата връзка на Бен Афлек обаче не му пречи да поддържа добри отношения с Дженифър Гарнър. В социалните мрежи той я поздрави за Деня на майката. Актьорът сподели семейна снимка от предишен Хелоуин, на който е бил облечен като Тенекиения човек. „Толкова съм радостен, че споделям тези деца с теб. Най-късметлийските родители на света. Благодаря за всичкото добро, което правиш. Честит Ден на майката. С обич, техния баща“, написа той в Instagram.

Миналата година Афлек сподели пред списание People, че завинаги ще бъде свързан с Дженифър Гарнър и е много благодарен за нейното съществуване. „Бракът ни не проработи и това беше трудно. Но и двамата вярваме, че е важно децата да виждат как родителите им се уважават и се разбират, независимо дали са заедно или не“, категоричен е той.

Актьорът обясни, че е много важно за него децата му да виждат какво уважение има към Гарнър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари