IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След романса на Джей Ло и Бен Афлек – сама ли е Дженифър Гарнър?

5 октомври 2021 08 30

Твърдят, че тя се е върнала при Джон Милър

БГНЕС

През последния месец активно се говори за романса на Джей Ло и Бен Афлек. След като сложи край на връзката си с Алекс Родригес, певицата отиде в прегръдките на актьора, с който в миналото за малко да мине под венчило. И както се вижда от последните ѝ изяви, двамата са постоянно заедно и имат сериозни планове за бъдещето. А какво се случва с бившата жена на Афлек, при която живеят децата му?

49-годишната Дженифър Гарнър има съвсем различна визия от тази на певицата. Тя е предимно домакиня, като неведнъж е споделяла в свои интервюта, че не обича да слага твърде много грим в ежедневието си, а спортните дрехи са ѝ любими, защото са твърде удобни. Все пак, освен във видеата, в които тя готви и споделя вкусни рецепти, тя се появява в различни продукции и на червения килим, като може да кажем, че също е привлекателна жена. Но дали в момента е сама?

Според източник на списание People, през август актрисата е забелязана в компанията на Джон Милър, бившият ѝ приятел, като след това тя е пила кафе с него още няколко пъти. Макар това да не е ясно доказателство, че са подновили връзката си, фактът, че продължават да общуват, е показателен, че нещо хубаво става между тях.

Гарнър се радва за Бен, но едва ли одобрява показната му връзка

Дженифър Гарнър,

БГНЕС

Близък до актрисата разкрива, че Дженифър няма нищо против това, че Афлек има ново гадже. Тя обаче е доста по-скромна от Джей Ло и едва ли харесва тяхната показност, която може да се отрази негативно и на общите им наследници.

„Джен не иска да се замесва в тази история. Тя е напълно продължила с живота си. Продължава да се фокусира върху децата и това е нейният приоритет“, казва той.

След множеството проблеми с Афлек, който се бори с алкохолната си зависимост, Гарнър е взела решение децата да останат при нея, но в момента иска той да не ги пренебрегва за сметка на новия си живот с Лопес.

Според американски медии, дори и да се е върнала при бизнесмена, ръководещ верига от ресторанти, с който се раздели през 2020 г., холивудската звезда иска да запази всичко в тайна. Това нейно решение отново е свързано с наследниците ѝ и нейните родители, които не иска да разочарова.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари