IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След Джей Ло - и Марк Антъни с ново гадже

27 септември 2021 14 50

Бившият на певицата го показа на Billboard Latin Music Awards 2021

БГНЕС

Близо два месеца сме свидетели на подновяването на романса между Джей Ло и Бен Афлек. След като потвърдиха официално, че отново са заедно, почиваха си на яхта и присъстваха на няколко важни събития като двойка, е време да поработят малко. И от еуфорията около тях се пренасяме при бившия мъж на певицата - Марк Антъни, който също може да се похвали с нова любов. Умишлено или не, наскоро той също дебютира с ослепителното си гадже на червения килим - на латино наградите на Billboard. 

53-годишният изпълнител, от който Лопес има две деца, привлече вниманието на камерите, целувайки се с красивата Маду Никола, която е доста по-млада от него. 

Позирайки пред обективите на събитието, Антъни придържа изгората си през кръста и се усмихва влюбено насреща й. Докато той бе заложил на черни дънки и бяла риза с нестандартна яка, тя се отличи със своята елегантна визия - черна рокля с висока цепка и мини чантичка със сребърна верига. 

Марк Антъни,

Getty

Определено бившият съпруг на Дженифър изненада феновете си, появявайки се с жена под ръка, която е позната на неговия гримьор Джейми Харпър. Годините й обаче остават в тайна. 

Започвайки връзка с Марк Антъни, Маду Никола придвидливо е заключила профила си в Instagram, което показва, че все още не е готова да разкрие всичко за личния си живот. А и най-вероятно заради вниманието към двойката Бенифър, тя едва ли иска същото към себе си. 

Изпълнителят, който отново е на крилете на любовта, бе женен за Джей Ло от 2004 до 2014 г., като тя го дари с близнаци - Макс и Еме. И до днес двамата са в приятелски отношения, като често обядват заедно и прекарват някои празници с децата. 

Джей Ло

БГНЕС

След развода с латино дивата, Антъни сключи нов брак - със Шанън де Лима, който трая до 2017-а. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари