IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Jenny from the Block: Джей Ло се завърна в Бронкс, за да помага на малкия бизнес

16 септември 2021 12 30

Изпълнителката обяви ново партньорство, с което ще подкрепя латиноамериканците

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес не излъга, когато преди години изпя, че въпреки славата и парите си остава същото момиче от Бронкс.

Изпълнителката се появи в квартала в Ню Йорк, за да подкрепи малките бизнеси, ръководени от латиноамериканци. Това е първата стъпка от новата филантропска дейност на Лопес, която ще се развива в следващите няколко години.

52-годишната звезда първо се отби в малка книжарничка, където обяви партньорството си с Golden Sachs и американската администрация по подпомагане на малкия бизнес. Целта е да се окаже помощ на 10 000 малки предприятия, ръководени от латиноамерикански предприемачи. Заедно с Лопес в книжарницата са били Дейвид Соломон и Исабела Гузман. Те са разговаряли със собственичката на магазина и други латиноамерикански бизнесмени относно растежа на бизнеса им и как се справят по време на пандемията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Новата филантропска дейност на Лопес ще цели да привлече повече латиноамериканци към програмата „10 хиляди малки бизнеса“, която предлага подкрепа и възможност за подпомагане на растежа на компаниите и създаването на нови работни места. Това е първата инициатива за изпълнителката от новата ѝ филантропска дейност, наречена „Limitless Labs“.

Снимки и видеа, публикувани от TMZ, показват, че Джей Ло е била придружена в Бронкс от приятеля си Бен Афлек. Малко преди това двамата се появиха на филмовия фестивал във Венеция, като това беляза повторния им дебют като двойка. Първият беше преди 18 години на премиерата на общия им филм Gigli.

На 13 септември Бен и Джен бяха заедно и на MET Gala в Ню Йорк, където споделиха целувка през предпазните си маски.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Дон Франко Де Ла Бра ( преди 2 години )
Джени да дойде да помогне и на българските некомпетентни и лъжливи политици
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар