IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек и Дженифър Лопес: Стил и любов във Венеция

13 септември 2021 12 30

Двамата направиха дебюта си на червения килим

Снимка: Getty Images

След 18 години чакане, Бенифър отново е на червения килим.

Бен Афлек и Дженифър Лопес се появиха заедно на премиерата на филма The Last Duel по време на филмовия фестивал във Венеция. Специалното събитие се състоя на 10 септември, като актьорът е сценарист на лентата заедно с близкия си приятел Мат Деймън, а режисьорът е Ридли Скот. Деймън също така влиза в ролята на сър Жан дьо Каруж IV, който предизвиква на дуел своя приятел Жак льо Грис (Адам Драйвър), след като последният е обвинен в изнасилването на съпругата на Каруж.

Преди обаче филмът да бъде показан, всички погледи бяха насочени към червения килим, където Бен и Джен показаха стил и любов. 52-годишната изпълнителка се появи с красива бяла рокля от колекцията за висша мода на Georges Hobeika. Визията, която се отличаваше с дълга цепка на полата и дълбоко деколте, беше допълнена от сребърни бижута. Деколтето беше украсено с кристали, които чудесно си пасваха с клъча и сандалите на Лопес. Единственият аксесоар по ръката ѝ беше диамантена гривна на Cartier.

Бен и

Снимка: Getty Images

Бен Афлек изглеждаше доста елегантно до своята любима, залагайки на класически черен смокинг с бяла риза и черна папийонка. Той излезе първи от колата, спряла на червения килим, след което отвори вратата и покани Лопес. Двамата застанаха за няколко секунди пред камерите, като от време на време се поглеждаха влюбено и предоставяха уникална възможност за запечатване на страхотния момент.

Феновете очакваха тази поява, тъй като само преди няколко дни Бен и Джен се появиха във Венеция, пътувайки с водно такси. Това е първото им общо пристигане на червения килим от 2003 година насам, когато присъстваха на премиерата на общия си филм Gigli. По това време те бяха сгодени, но само година по-късно обявиха, че се разделят.

Бен и

Снимка: Getty Images

Две десетилетия по-късно, Афлек и Лопес отново са заедно и отново са на червения килим. Лятото им беше изпълнено с множество романтични пътувания и срещи с децата, като дори се заговори, че изпълнителката ще се премести в Лос Анджелис, за да бъде по-близо до любимия си. Тя е започнала да търси училище за близнаците си Еме и Макс, а съвсем наскоро Бен и Джен са започнали да обикалят и за нов дом.

Все пак засега двамата не мислят за годеж, защото искат да се насладят възможно най-дълго на момента. „И двамата са сигурни в тази връзка, а Бен обожава Дженифър. Това е тяхната приказка и всички около тях смятат, че двамата много си подхождат“, казва източник пред E!News.

Малко след появата на червения килим, Афлек и Лопес решиха да напуснат Венеция, качвайки се на частен самолет. За прибирането у дома изпълнителката беше избрала кремава рокля на черни точки, под която носеше къси панталонки в същия мотив. Визията ѝ бе допълнена от черни сандали, слънчеви очила и малка чантичка.

Бен Афлек пък се показа като истински Батман, когато защити любимата си от нахален фен. По едно време по пътя им към летището, мъж се опита да навлезе в личното пространство на Лопес, което искрено я изплаши. Бен обаче беше на място, за да спаси приятелката си и да предотврати повече проблеми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари