IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек и майката на Джей Ло заедно в реклама

1 септември 2021 08 40

Двамата изглеждат доста близки

Снимка: БГНЕС

Бен Афлек не само е спечелил любовта на Дженифър Лопес, но е успял да омае и майка й Лупе Родригес.

Актьорът и режисьор показа таланта си пред и зад камера в новата реклама за приложение за залози. В негови колеги се превърнаха актьорът Мелвин Грег, баскетболната легенда Шакил О'Нийл и майката на Джей Ло. Видеото, което беше публикувано на 29 август, показва Бен да се разхожда из казино, получавайки съвети за залози от всяка страна. Изведнъж той забелязва Лупе, която играе на множество ротативки наведнъж. 

Рекламата е поредното доказателство за близката връзка между семействата на Бен и Джен. Преди няколко дни влюбените се насладиха на обща културна вечер. Афлек взе трите си деца - Вайълет, Серафина и Самюел, които се присъединиха към близнаците на Лопес - Макс и Еме. На следващия ден всички те посетиха магическо шоу в специален бар. 

"Дженифър прави огромни усилия, за да опознае децата на Бен и ги посрещна с отворени обятия в живота и дома си. Те прекарват доста време заедно и по този начин децата все поече се привързват едни към други", казва източник пред E!News. Той допълва, че известната двойка се опитва да прави различни забавни неща заедно, за да задържа вниманието на по-малките. Освен това Серафина и Еме вече са доста близки, тъй като ще ходят в едно и също училище от тази година. 

Бен и

Снимка: Getty Images

По последни данни Бен и Джен търсят общ дом в Бевърли Хилс, след като изпълнителката е решила да напусне Маями и да се премести в Лос Анджелис. Преди няколко месеца тя дори започна да оглежда училища за близнаците си, което още повече подсили слуховете за преместване. Наскоро пък Бен Афлек беше забелязан да гледа годежни пръстени. 

Дали скоро ще видим втори годеж за Бенифър, остава да разберем. 

Джей Ло

Снимка: БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари