IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бенифър се завърна: Бен Афлек и Джей Ло с първа медийна изява

10 септември 2021 18 00

Двамата се появиха заедно на филмовия фестивал във Венеция

Снимка: Getty Images

Чакането свърши! Дженифър Лопес и Бен Афлек най-накрая се появиха като двойка за първи път след подновяването на романса си. Двамата бяха заедно преди повече от десетилетие, приключвайки взаимоотношенията си през 2003 година. Сега те отново са един до друг и изглеждат по-влюбени от всякога.

Завръщането на Бенифър (както наричат Бен и Джен) се случи на филмовия фестивал във Венеция. Двамата се качиха на водно такси на 9 септември, за да се запътят към премиерата на филма The Last Duel на Ридли Скот. Сценарият е написан от Афлек и Мат Деймън, а в актьорския състав влизат Адам Драйвър и Джоди Комър.

Дженифър Лопес

Снимка: БГНЕС

За първата си изява като двойка Бен и Джен не разочароваха със стил. Изпълнителката избра бяла дантелена рокля с дълъг ръкав, допълнена от кремав колан и черни сандали. До нея Афлек заложи на изцяло черен ансамбъл, състоящ се от блуза и дънки, допълнени от черни маратонки. Влюбените вървяха ръка за ръка, носейки черни слънчеви очила и предпазни маски.

Като истински джентълмен, Бен помогна на приятелката си да се качи във водното такси, подавайки ѝ ръка. Щом се настаниха, те решиха, че е време да дадат на папараците това, за което са дошли, и се целунаха пред щракащите камери. След това влюбените тръгнаха към филмовото събитие, прегърнати и наслаждавайки се на топлото слънце.

Дженифър Лопес

Снимка: БГНЕС

Филмовият фестивал във Венеция е първото събитие, на което Афлек и Лопес присъстват като двойка. Те обаче съвсем не крият любовта си, като бяха забелязани на няколко пъти в Лос Анджелис, включително с трите деца на актьора и близнаците на изпълнителката.

През юли Джей Ло официално обяви, че отново е във връзка с Бен, след като публикува снимка, на която двамата се целуват на яхта. Пътуването беше част от почивката им в южна Франция, като малко по-късно влюбените пресъздадоха и сцени от клипа към песента Jenny From The Block, където участва и Афлек. По време на почивката Лопес отбеляза и 52-ия си рожден ден в Сен Тропе.

Дженифър Лопес

Снимка: БГНЕС

The Last Duel ще направи своята премиера днес, като всички чакаме да видим дали Бен и Джен ще се появят заедно и на червения килим.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари