IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сериозна заплаха надвисва над връзката между Дженифър Лопес и Бен Афлек

24 септември 2021 08 30

Знаменитостите се разделят за поне два месеца

Снимка: БГНЕС

Съвсем скоро Бен Афлек и Дженифър Лопес официално се появиха отново като двойка на червения килим.
Двамата обаче са поставили в риск подновените си отношения, тъй като раздялата е неизбежна. Скоро двамата няма да могат да се виждат поне два месеца, разказва източник от тяхното обкръжение.

Влюбените прекараха 5 незабравими месеца заедно. Фактът, че се срещнаха отново, стана известен през април. Бен и Джен прекараха лятната си ваканция на яхта в Средиземно море, а първата им поява заедно се състоя на филмовия фестивал във Венеция. Но сега е време да се върнем към реалността.

Причината за раздялата на 52-годишната поп дива и 49-годишния актьор и режисьор ще бъде работата, предава OK Magazine. През есента двойката има доста стегнат график.

Според вътрешен човек, Бен Афлек заминава за снимките на военната драма „Фантомна армия“ в Тексас, а Дженифър Лопес ще замине за Канада, където ще участва в трилъра „Майка“. Феновете на двойката са озадачени дали влюбените ще успеят да издържат теста за раздяла.

Двойката сега мечтае да прекара поне Коледа заедно, но вече има планове за тези празници. Знаменитостите биха искали да прекарат това време с децата си. Въпреки натоварените си графици, Джей Ло и Афлек все още отделят много време на семействата си.

„Дженифър винаги прекарва Коледа с децата. Тя много обича този празник и се опитва всеки път да го направи специален за тях“, обяснява вътрешен човек пред People.

„Бен също иска да прекарва време с децата си. Те все още не са решили как ще прекарат тази Коледа“, продължи източникът. Лопес има две деца от бившия си съпруг Марк Антъни, 13-годишни близнаци. Афлек е многодетен баща, има две дъщери и син от брак с актрисата Дженифър Гарнър.

Влюбените вече представиха децата си и е напълно възможно на Коледа всички да се съберат заедно, за да прекарат ваканциите си съвместно като общо голямо семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари