IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дни преди училище – Дженифър Гарнър ваксинира две от децата си

9 септември 2021 17 40

Актрисата прикани да последват примера ѝ

БГНЕС

„Ние се завръщаме“. Това написа Дженифър Гарнър в Instagram, споделяйки свое селфи. С него актрисата и бивша съпруга на Бен Афлек, разказа за това как подготвя децата си за училище дни преди първия звънец. За учудване на мнозина, тя разкри, че две от трите ѝ деца вече са ваксинирани.

Според поста на звездата, дъщерите ѝ – 15-годишната Вайълет и 12-годишната Серафина, вече са получили първата си доза ваксина и ще пристъпят спокойни в класните си стаи.

По думите на Гарнър, всеки е нетърпелив да отиде в школото, но същевременно е неуверен и уязвим.

Дженифър коментира още, че се надява под дебелите предпазни маски на децата да има повече усмивки.

Актрисата благодари на всички учители и работещи в администрацията, както и на здравните работници за това, че след няколко дни децата ѝ могат да започнат училище по-защитени в сравнение с миналата.

Дженифър Гарнър не уточнява защо синът ѝ Сам не е ваксиниран, но най-вероятно причината е, че е само на 9 години. Тя бе една от първите, които насърчиха хората в социалните мрежи за поставяне на ваксина.

Дженифър Гарнър

БГНЕС

През май бившата на Бен Афлек присъства на събитие в Западна Вирджиния, където заедно с Джил байдън говореше за ползите от ваксинацията. Още тогава тя сподели, че няма търпение да заведе децата си в пункта.

„Най-важното нещо, което можем да направим, е да премахнем този вирус и да го оставим зад гърба си... И за да направим това, трябва да накараме всеки, който се колебае с ваксината, да седне на тези столове“, коментира тогава тя.

Гарнър не конкретизира с кой препарат е ваксинирала дъщерите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари