IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър: Харесва ми да съм у дома с децата

26 март 2021 18 00

Актрисата казва, че пандемията я е научила да не приема щастието за даденост

Снимка: Getty

По време на пандемията много от родителите по света изпитаха трудности при отглеждането на децата. Затварянето на детски градини и училища означаваше, че някой трябва да бъде у дома, за да се грижи за малчуганите и да наблюдава тяхното развитие. Освен това трябваше да се измислят и различни начини за забавление, с които да се победи скуката у дома.

Е, Дженифър Гарнър е успяла да използва цялото си въображение, за да занимава трите си деца по време на пандемията. Актрисата е майка на 15-годишната Вайълет, 12-годишната Серафина и 9-годишния Самюел, които споделя с бившия си съпруг Бен Афлек. Затварянето вкъщи означавало, че Гарнър е трябвало да впрегне всички сили, за да не позволи изолацията да повлияе негативно върху децата ѝ и те да се чувства добре дори между четирите стени.

„Започнахме да снимаме смешни видеа, които на тях им омръзнаха по-бързо отколкото на мен. Аз харесвах резултата и исках да правя колкото се може повече, но децата ми отказваха“, казва Гарнър пред списание People. Семейството си измисля и различни вечери, които да им напомнят за посещенията на ресторанти. Дженифър е влизала в ролите на американска хостеса и френска сервитьорка, за да забавлява цялата къща. „Постоянно си сменях дрехите, все едно участвам във филма „Мисис Даутфайър“, шегува се тя.

В допълнение към всичко това, четиримата са си правили и пикници на плажа и са се престрували, че са на пазар за млечни продукти в Ню Йорк. Имало е моменти, в които са си правили и бургери, защото все някога трябва да се яде и непозволена храна. „Просто се опитвахме да се забавляваме винаги, когато можем“, допълва Гарнър.

Всичките тези забавни идеи идват от приятелския кръг на актрисата. Тя се е заобиколила с известни и неизвестни майки, които пробват различни неща у дома и след това си споделят резултатите. „Когато някоя от тях ми каже, че дадена идея е проработила, аз веднага я пробвам. Ние отглеждаме децата си заедно“, споделя актрисата пред People. Освен че е намерила начин да забавлява семейството, Гарнър е използвала времето в изолация да опознае себе си.

„Научих, че съм домошар. Нямам никакъв проблем да съм вкъщи сама. Радвам се и когато сме само аз и децата. Понякога ми става тъжно и скучно, но в повечето време съм си напълно доволна от самотата“

От балансирането на натоварения си актьорски график и работата ѝ с фондацията Save the Children, плюс ръководенето на компания за органични храни, Гарнър е станала майстор в изпълняването на множество задачи. Тя споделя, че винаги се радва да научи нещо ново и никога не се страхува от работата. „Чувствам се добре, когато предизвиквам себе си“, допълва актрисата пред People.

Що се отнася до бъдещите ѝ планове, Гарнър се надява да продължи да работи на пълни обороти, като в същото време няма търпение да пътува. „Обичам да съм вкъщи с децата, но ми липсват дните, в които можех да посетя ново място и да науча нещо за него“. Въпреки че е категорична, че няма да има повече деца, Дженифър не изключва възможността да се омъжи отново.

„Не знам. Много съм далече от това. Със сигурност не мисля, че ще бъда сама завинаги. Но сега не му е времето. Не искам да си усложнявам живота. Засега съм добре“.

Ако Дженифър Гарнър ви липсва на екран, може да я гледате в семейната комедия Yes Day, която е достъпна в Netflix.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари