IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес и Бен Афлек ще се появят като двойка на червения килим?

1 септември 2021 11 00

В момента двамата са във Венеция

Снимка: БГНЕС

Бен Афлек и Дженифър Лопес отдавна са престанали да крият връзката си, която стартира след години раздяла. Все пак никой от двойката така и не е потвърдил официално, че двамата са отново заедно. 

Очаква се обаче двамата да разкрият пред света чувствата си на специално място. Факт е, че преди дни звездите бяха забелязани заедно на летището във Венеция, където на 1 септември започва Венецианският филмов фестивал.

Според слуховете влюбените ще се появят на червения килим като двойка. Известно е, че Афлек е дошъл в Италия по работа - той ще представи новия си филм „Последният дуел“. Актьорът написа сценарий за продукцията и също така е и изпълнителен продуцент. Лопес пък участва в пищна церемония заедно с много други звезди, сред които Хелън Мирън, Дева Касел и Мария Бакалова.

Заслужава да се отбележи, че връзката между Бен и Дженифър се развива бързо. Певицата мечтае да роди дете от него - и може би дори не едно, а две. Освен това, според запознат, звездите вече се подготвя за сватбата, а Лопес дори започва да планира церемонията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари