IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов маникюр за пролетта – пробвайте 3D ефект

11 март 2022 16 30

Рапърката Megan Thee Stallion показва идея с него

IStockphoto

IStockphoto

Искате ли нов маникюр за пролетта? Ако ви предстои посещение в салона или сте си купили лакове по актуалните цветове за сезона, със сигурност ровите из социалните мрежи, за да изберете какво да си направите. Вместо да правите типичните нокти с цветя или цветни върхове, може да изпробвате една по-нестандартна тенденция. Става дума за така наречения 3D ефект.

Разглеждайки профилите на световноизвестни жени като сестрите Кардашян/Дженър, Карди Би, Лизо и други, със сигурност ще попаднете на безброй предложения за нов маникюр за пролетта. Но на колко от вас биха допаднали? Нека си признаем, не всяка от нас обича твърде дългите, заострени или прекалено затъпени нокти, с които не може да измие една чиния или пък да се облече, без да се одраска. Само че те продължават да се харесват. И както се казва: „За всеки влак си има пътник“. Така например Megan Thee Stallion, противно на критиките на феновете, за пореден път показа нокти с доста голяма дължина.

Нов маникюр за пролетта – на какво заложи певицата?

Рапърката показа, че не само се облича по тенденциите за сезона. Тя качи снимка в Instagram, на която е с актуални риза и шапка в зелен цвят. А ноктите ѝ, освен доста дълги, са сякаш отрязани от едната страна и греят в розови тонове. Върху тях има залепени какви ли не 3D елементи като черешки, сладоледчета, бонбонки и захаросани пръчици.

Megan Thee Stallion е заложила на странна смесица от френски маникюр, лак с хромиращ ефект, 3D елементи и дори стикери за нокти. А формата на плочките ѝ прилича много на тази на червило.

Смесването на цветове и текстури, както и използването на по-обемни декорации, е едно от нещата, които трябва да изпробвате тази пролет. Иначе, маникюрът на Меган не е случаен. Със сладките украшения по ноктите тя рекламира новото си парче Sweetest Pie, което е в колаборация с Дуа Липа. Младата ѝ колежка е друга звезда от музикалната сцена, която обожава 3D ефектите по ноктите. Ако разгледате нейния профил в Instagram, ще видите, че обожава стила „скални мехури“, обемни цветя, емотиконки и други фигурки ала 2YK.

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари