IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр за пролетта: Идеи за нокти с бадемова форма

4 март 2022 10 30

Ето малко вдъхновение преди следващото ви посещение на салона

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Почти всяка форма на ноктите е подходяща за създаването на прекрасен маникюр – независимо дали са заострени нокти или къси и криволичещи, ние сме на мнение, че добре подготвената плочка, без значение как е изваяна, предоставя възможност за вас или вашия маникюрист да създаде нещо красиво. Обичаме всички форми, но трябва да признаем, че бадемовата е на първо място в нашия списък.

„Красотата на бадемовия нокът и на това, което маникюристът може да направи с него е, че е различно от това, което може да постигнете с квадратен нокът с различни дължини. Ето защо бадемът е идеален“, казва маникюристката Ел Герщайн пред Allure. Според колежката ѝ Моли Рома пък всички дизайни изглеждат добре върху ноктите с форма на бадем. „Бадемовата форма прави ноктите да изглеждат по-дълги и по-тесни в сравнение с други форми и това може да бъде подчертано още повече с правилния дизайн“, допълва тя.

Въпреки че нокътната плочка е голяма само няколко сантиметра, сегашната тенденция при ноктите, насочена към френския маникюр, кара професионалистите да свият нокътя още повече с дизайн, специално създаден за върха. Според Ейми Линг, това наистина привлича вниманието към върха и формата на ноктите. Именно затова, когато потърсите дизайн за бадемови нокти в социалните мрежи, по-голямата част от резултатите, е съсредоточена около френския маникюр.

Но това не означава, че те са традиционни сами по себе си – маникюристите правят различни разновидности на френския маникюр, стигайки дори до триизмерен дизайн.

Вижте няколко идеи за маникюр, ако ноктите ви са с бадемова форма

Цветен гепард

Дори маникюристите искат да създадат маникюр, който да издържи дълго, поради което седмица след нанасянето на лак в лавандулов цвят, Грейс Смит поддържа разнообразието, като ръчно рисува точки в по-тъмен цвят върху основата. Тя обича да създава изкуство, което удължава живота на ноктите. Не се колебайте да мислите извън рамката с този дизайн, който тук приема формата на принт на гепард.

Круела

И сърцата в черно-бял цвят, и капещият черен лак се правят чрез използването на вертикални линии, за да привлекат вниманието към дължината и формата на нокътя. Комбинацията между черно и бяло може да ви звучи доста класическа и дори скучна, но с този дизайн ви гарантираме, че ще бъдете различни от всички около вас.

Годината на Тигъра

В чест на Китайската нова година, маникюристката Емили използва класическите цветове на червено, черно и златно, за да нарисува тигрова щампа върху нокътя. „Аз лично обичам да проектирам забавни обрати на класическия френски маникюр, защото те наистина допълват моите бадемови нокти“, казва тя пред Allure. Допълва, че френските върхове изглеждат страхотно на много форми на ноктите, но са особено подходящи за бадемовите.

Горящ френски

Ето един дизайн, който е взет направо от книгата с вдъхновения на Риана. Той е подходящ за всеки, който иска да промени малко визията си, но пък залага на по-минималистични варианти. По този начин ще бъдете едновременно в крак с тенденциите във френския маникюр, но ще задържите по-обикновен вид на ноктите.

Паун

Едно нещо е ясно за този дизайн на паун – всеки, когото срещнете, ще има какво да каже за него. Маникюристката Агата Троховска има склонността да рисува очарователни животни върху бадемови нокти и позволява на перата да се разпространяват от пръст на пръст за по-пълен ефект. Това, трябва да признаем, вероятно е най-добре направеният дизайн, който някога сме виждали.

Ретро шахматна дъска

Любимата шахматна дъска в социалните медии е върху панталони, чанти и шапки, а маникюристката Даяна Иси я слага и върху ноктите. Тя е проектирала дизайна за есента, вкарвайки в него множество есенни цветове като кафяво, червено, зелено и жълто. Ние обаче предлагаме да използвате вдъхновението за всеки сезон, като просто промените нюансите и сложите вашите любими.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари