IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетен маникюр: Омбре ноктите се завръщат

19 февруари 2022 13 30

Дизайнът е безсрочен и е лесен за пресъздаване у дома

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако трябва да сме честни, обичаме да виждаме изкуство по ноктите си. Не говорим за обикновения маникюр от един цвят, който понякога избираме, когато нямаме идея какво да си направим. Тук става въпрос за онези дизайни, които ни карат да поглеждаме към ръката си през няколко минути и да се усмихваме широко, усещайки щастието в гърдите си.

Един от начините да подобрим настроението си винаги е бил хубавият маникюр. Още по-хубаво става, когато дизайнът е в тон с времето навън и се съчетава по чудесен начин с тоалетите в гардероба ни.

маникюр, нокти,

Снимка: iStock

Тъй като температурите постепенно ще се покачват, а дебелите дрехи ще трябва да бъдат прибрани, е добре да помислим и за по-свеж маникюр. На преден план излизат по-живите цветове, които внасят разнообразие и щастие в живота ни, както и различни комбинации от цветя, пеперуди и други пролетни пейзажи. С една дума – изкуство, което е забавно, смело и красиво.

Ако и вие искате да се сдобиете с подобен дизайн по ноктите, помислете за омбре стила. За разлика от другите видове, той е лесен и безпроблемен, като може дори да се направи и у дома. Всичко, от което се нуждаете, са два лака с различни нюанса и гъба за смесване.

Ето няколко предложения за омбре нокти тази пролет

Лилаво омбре

Преходът от неутрална основа към лилави върхове е както лесен, така и класически. Благодарение на това, че не слагате цвят върху по-голямата част от нокътя, няма защо да се притеснявате от израстването след няколко седмици.

Розови върхове

Френският маникюр е класиката, която продължава да властва. Единственото, което се променя при него, са вариантите, по които може да се изпълни. Един от тях е омбре ефектът, получен от смесването на розов лак и безцветна основа. Върховете трябва да са добре лакирани с по-плътен розов цвят, за да бъдат контраст на останалата част от нокътя.

Неоново омбре

Нюансите с хладни тонове са сигурен начин да привлечете внимание и още повече, когато се предлагат в ярки цветове. Този външен вид прави крачка напред, като съчетава два открояващи се нюанса върху всеки нокът. Създава едновременно разнообразие и настроение – точно това, от което се нуждаем през пролетта.

Бляскаво омбре

Бляскавите върхове винаги изглеждат страхотно и за щастие, са много лесни за правене у дома. Просто лакирайте основата си в какъвто нюанс искате, след което започнете леко да нанасяте блясък към нея. По този начин най-високата концентрация на блясък остава върху върховете ви, а останалата част нежно се прехвърля върху остатъка от нокътя.

Горящи нокти

Тази визия е за всеки от нас, който обича да живее живота си на малко по-високи обороти. Ефектът на огън върху ноктите със сигурност не е често срещан, така че ще направите впечатление навсякъде, където отидете. Изберете любим цвят за основа на нокътя, след което помолете маникюристът да ви направи пламък, чийто връх сочи към ръката ви.

Черно омбре

Черният цвят по принцип не се свързва много-много с пролетта, но омбре ноктите създават чувство за елегантност, което е подходящо и задължително за всеки сезон. Матовият цвят, съчетан с безцветна основа, е предложение, което трябва да изпробвате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари