IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марк Антъни коментира мисли ли Джей Ло за Алекс Родригес

24 февруари 2022 08 40

Певицата май няма намерение да се върне нито при единия, нито при другия от бившите

БГНЕС

БГНЕС

Липсва ли Дженифър Лопес на Алекс Родригес? Този въпрос задава списание ОК!, според което спортистът още не е прежалил латино дивата, която вече е в обятията на Бен Афлек. По случай Свети Валентин изданието пише, че бившият на певицата се надява двамата да се съберат. Именно тези твърдения накараха друг неин любимец да ги коментира. Става дума за Марк Антъни, от който тя има две деца.

Певецът, който бе женен за Джей Ло от 2004 до 2014 г. не пропусна да се посмее на писанията за жената, която преди години го дари с близнаци. Поставяйки пет смеещи се емотиконки под заглавието за бившата му в Instagram, той разкри, че все пак се интересува от нейния любовен живот.

По всичко личи, че носителят на награда „Грами“ познава изпълнителката толкова добре, че не вярва тя да се върне при бейзболиста, за когото се говореше, че ѝ изневерил малко преди да сложат край на техните отношения. Дори и той да тъгува по нея, тя едва ли изпитва същото към него.

Дженифър Лопес

БГНЕС

Антъни, който си поделя грижите за 13-годишните Еме и Макс с бившата си съпруга, се стреми да поддържа нормални отношения с нея. Двамата дори се събират на едно място за празниците на близнаците, които много обичат.

Бейзболистът не бърза с нова връзка и голяма показност

И докато някои се чудят има ли въобще някаква възможност Лопес да скъса с Афлек, други хвърлят поглед към профила на Алекс Родригес в Instagram, където той е сам и в компанията на своите дъщери. Въпреки това се говори, че в момента спортистът излиза с русокоса красавица, но за момента връзката им не е сериозна.

Джей Ло по-влюбена от всякога

Междувременно Джей Ло за пореден път доказа, че връзката ѝ с Бен не е просто евтин пиар. Признавайки как я изненадал по случай 14 февруари, тя разкри, че той пази мили спомени за тях отпреди години, когато излизаха за първи път. Именно тях той събрал във видео, което я разчувствало.

„Гледайки това, се замислих за пътя на истинската любов, неговите неочаквани завои и това, че когато любовта е истинска, тя трае завинаги“, призна звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари