IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес за щастието и „красивата любов“ с Бен Афлек

2 февруари 2022 14 30

Изпълнителката застава на корицата на списание People

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес има хиляди причини да бъде благодарна и щастлива през последните дни.

Една от тях например е възходът на музикалната и филмовата ѝ кариера, като най-новият ѝ филм Marry Me излиза на 11 февруари. Децата ѝ, 13-годишните близнаци Макс и Еме, са здрави и щастливи, а през последните години изпълнителката е успяла да намери своя вътрешен мир, за който е мечтала цял живот.

„Никога не съм се чувствала по-добре. Фактът е, че всички се намираме в един красив момент“, казва Джей Ло пред списание People, на чиято корица застава. Под всички тя има предвид цялото си семейство, включително и любимия Бен Афлек, с когото възроди връзката си 17 години след раздялата. През времето, когато не бяха заедно двамата създадоха собствени семейства, но явно старата любов наистина не хваща ръжда, и Бен и Джен отново са заедно.

Дженифър Лопес

Снимка: Getty Images

Именно Афлек е другата причина, поради която Лопес се чувства изключително щастлива и благодарна. „Чувствам се изключително щастлива, късметлийка и горда, че съм с него“, казва тя. Списание People споделят, че изпълнителката споделя тези думи от стая в къщата си, която вече е превърната в офис за Бен. Това означава, че двамата вече почти живеят заедно и мислят за общото си бъдеще.

„Фактът, че получихме втори шанс, е една красива любовна история“

Двойката, която първоначално имаше връзка от 2002 до 2004 година, възроди своята любов през пролетта на 2021 година. Лопес обаче признава, че в първите моменти с Бен са изпитвали страх заради цялото внимание, което ги е обграждало преди 17 години. Те са се притеснявали историята да не се повтори и по този начин върху връзката им отново да се настани едно напрежение, което може да доведе до фатален край.

Бен Афлек

Снимка: Getty Images

Именно затова двамата крият отношенията си от медиите в продължение на месеци. „Сега сме по-възрастни, по-умни и имаме повече опит. Намираме се на различен етап от живота си, имаме деца и трябва много да внимаваме за тези неща“, казва Лопес. Допълва, че двамата с Бен не искат много да афишират връзката си, защото се опитват да се насладят на момента и да изживеят всяка една секунда заедно щастливо и спокойно.

„Много съм щастлива, че съм във връзка, която носи любов и щастие, като искам да направя всичко, за да я защитя и да я опазя. Тя заслужава това, наистина. Ще я пазим като нещо свято“

Макар Бен и Джен отново да са централна тема в медиите, 17 години по-късно, сега нещата са много по-различни. Според изпълнителката, сега има много повече признателност и оценяване между двамата, което си личи и носи удовлетворението, което им е нужно. „Когато намериш някого, когото наистина много обичаш и получиш втори шанс с него, това е нещо много рядко, ценно и красиво. Няма да го приемам за даденост“, категорична е звездата.

Бен и

Снимка: БГНЕС

Що се отнася до начина, по който нейните и децата на Афлек реагират на връзката, Лопес споделя, че всичко се върти около взаимната любов. „Когато си в здрава и стабилна връзка, всички имат полза от това. Всички“. Джен допълва, че Бен прави всичко възможно, за да бъде обичащ и уважаващ партньор, за да предоставя защита както за нея, така и за децата си, които споделя с бившата си съпруга Дженифър Гарнър.

„Много съм горда с него. Горда съм с човека, в когото се е превърнал. Да бъдем честни един с друг, да се обичаме, това е основата на връзката“, споделя Джен. Допълва, че Афлек в момента се намира в етап от живота си, в който се чувства прекрасно в тялото си и се опитва да научи повече неща за самия себе си.

„Да видя човека, мъжа, бащата и партньора, в който се е превърнал днес – той се превърна във всичко, в което винаги съм знаела, че е и съм искала да бъде“

Връзката между Бен и Джен звучи като истинска приказка, но и тя си има своите препятствия. Все пак тя все още се опитва да научи децата си, че истинската любов съществува и че ще почука и на тяхната врата.

Що се отнася до бъдещето с Афлек, Джей Ло казва „Просто искам бъдещето ми да бъде пълно с любов и щастие, с децата ми и с моя партньор. Мисля, че всеки просто иска да бъде щастлив, да има човек, с когото да поеме на дългото пътуване и да остарее с него. Сега чувствам, че се намирам точно на това пътешествие“.

Бен и

Снимка: Getty Images

Освен че е намерила любовта, която дълго време търси, Лопес продължава да жъне и професионални успехи. Само след няколко дни на големия екран ще излезе новият ѝ филм Marry Me, където тя си партнира с Оуен Уилсън и колумбийската звезда Малума. Джей Ло играе попзвезда, която се омъжва за непознат (Уилсън), след като годеникът ѝ (Малума) е хванат в изневяра.

Според Лопес, ролята е била много забавна и променяща начина на мислене. Допълва, че се е насладила да разкрие пред зрителите малко от това какво означава да живееш под светлината на прожекторите, където всяка една твоя стъпка се следи изкъсо. Дженифър изпълнява и саунтрака към филма, който включва авторски песни на нея и Малума. „Песните разказват също толкова дълбока история, колкото филмът“, казва тя.

Филмът Marry Me излиза на българския екран на 11 февруари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари