IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовта между Бен и Джен: Задава ли се нова звездна сватба?

22 ноември 2021 14 30

Лопес разкрива дали е готова отново да мине под венчилото

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

2021 година беше белязана от много светски събития, но едно от тях ще остави траен отпечатък в историята. Говорим, разбира се, за втория шанс на любовта между Дженифър Лопес и Бен Афлек, които се събраха 17 години след раздялата си. През лятото звездите направо взривиха социалните мрежи, след като обявиха връзката си и оттогава не спират да показват на света, че винаги има втори шанс за истинската любов.

През 2003 година Афлек и Лопес се бяха запътили към олтара, но всичко се отложи само няколко дни преди церемонията. Това накара феновете да се замислят дали пък звездите не са решили да сложат край на взаимоотношенията си. Така и беше. През януари 2004 година Бен и Джен обявиха, че развалят годежа си и поемат по различни пътища. Актьорът след това се ожени за Дженифър Гарнър, от която има три деца, а Джей Ло продължи живота си с Марк Антъни, с когото са родители на близнаци.

Тези бракове обаче се провалят, като Бен преминава през доста труден период, в който се бори със зависимостта си от алкохола. На няколко пъти влиза в рехабилитационни клиники, а до него винаги е била бившата му съпруга. Гарнър не изостави Афлек, като много от феновете се надяваха те да намерят обратния път един към друг, но това така и не стана. Актьорът се влюби в Ана де Армас, с която беше повече от година, но и тази история приключи.

От своя страна, Джей Ло премина през няколко неуспешни любовни приключения, преди да се озове в прегръдките на Алекс Родригес. Всички смятахме, че това е мъжът за изпълнителката, което ни беше затвърдено и чрез годеж. След множество семейни снимки в социалните мрежи, закупуването на общ футболен отбор, търсенето на нов дом в САЩ и съвместната изолация през 2020 година, историята между Алекс и Дженифър приключи с раздяла.

Така стигаме до лятото на 2021 година, когато вторият период на Бенифър започна. Бен и Джен вече са се запознали с децата на другия, като дори прекараха Хелоуин с Дженифър Гарнър в обикаляне на съседските къщи в търсене на бонбони.

Бен Афлек,

Снимка: БГНЕС

Въпреки че все още не е минала и година от началото на връзката между двете звезди, много фенове вече искат да видят повторен годеж и този път сватба. Но дали това е в плановете на Бен Афлек и Дженифър Лопес? В новото си интервю за Today изпълнителката дава отговор на този въпрос.

„Да, може би. Знаете ме, аз съм романтик. Винаги съм била. Женила съм се няколко пъти. Но все още вярвам в щастливия край. Напълно“, категорична е изпълнителката. В момента тя промотира филма си Marry Me, в който си партнира с Малума и Оуен Уилсън.

Джей Ло минава под венчилото през 1997 година с Оджани Ноа, но бракът им се разпада година по-късно. През 2001-а Крис Джъд е съпругът на изпълнителката, но раздялата им се случва 12 месеца след церемонията. Две години по-късно Лопе се омъжва за Марк Антъни, с когото прекарват заедно седем години. Двамата имат и 13-годишните близнаци Еме и Макс.

Ако все пак Бен и Джен решат да минат под венчилото, това няма да е изненада за феновете, имайки предвид, че източник съобщава, че двамата гледат към общо бъдеще. „Те са лудо влюбени. Живеенето в различни градове ги накара да се влюбят още повече един в друг“, казва близък до двойката пред E!News.

Но засега влюбените не бързат със сватбата. И двамата смятат да се насладят на момента и да изчакат известно време, преди да направят по-сериозна крачка във връзката си. „Те вече съединиха семействата си, така че не чувстват нуждата от годеж. И двамата са минали по този път и не го смятат за необходимост“, казва източник през юли.

Бен и

Снимка: Getty Images

Що се отнася до новия ѝ филм, Marry Me разказва историята на известна певица, която е била женена повече от веднъж. Това доста наподобява живота на Лопес, която споделя пред Today, че няма нищо против приликата между реалност и измислица. „Трябва да можеш да се смееш на себе си и да се пускаш по течението. Не мисля много за миналите неща“, казва изпълнителката.

Лопес допълва, че като всяко човешко същество, и тя е имала падения и възходи в живота си. Въпреки грешките, които е направила, е горда от постигнатото и от периода, в който се намира.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари