IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес проговори за причината да се раздели с Бен Афлек в миналото

10 февруари 2022 17 50

Ето какво е развалило отношенията им

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес позира за корицата на новия брой на Rolling Stone. Звездата се появи пред публиката в ослепителен нов образ. В откровеното интервю за изданието Джей Ло разказа за отминалите и настоящите си отношения с Бен Афлек. Певицата реши да посочи причината за раздялата им в миналото и призна, че в бъдеще не вижда причина да прекъсне връзката им:

„Не мисля, че ще се съберем отново, ако смятахме, че всичко върви точно така“, обясни попзвездата.

„Тогава аз и Бен бяхме заедно и бяхме влюбени. Това бе един от най-щастливите етапи в живота ми. Но нашите отношения бяха критикувани през цялото време. И това наистина съсипа всичко, защото бяхме твърде млади, за да разберем кое наистина е най-важното нещо за нас.“, призна Дженифър Лопес.

Припомняме, че бурната романтична връзка на двете холивудски звезди се завъртя на снимачната площадка на „Gigli“ през 2002 г.

Дженифър Лопес и Бен Афлек изиграха главните роли във филма и получиха за участието си антинаградата „Златна малинка“. Тогава младата страстна актриса парадира с чувствата си и никак не се смути от любопитните журналисти.

След като Афлек подари на любимата си пръстен с розов диамант, започнаха да се разпространяват слухове за годежа на звездната двойка.
Всъщност сватбата трябваше да се състои през септември 2003 г. в Санта Моника.

Нещо обаче се обърка. Скоро всички научиха, че една от най-красивите холивудски двойки е взела решението да се раздели. Тогава се заговори, че връзката може да бъде развалена от твърде силната настоятелност на Джей Ло. Също така Бен, очевидно, е бил уморен от прекомерна публичност и факта, че всяка тяхна стъпка попада под обхвата на камерите.

Сега, когато Дженифър Лопес и Бен Афлек са отново заедно, певицата има съвсем различно отношение към тяхната вече зряла връзка.
„Чувстваме, че това, което открихме отново, е много по-важно. Защитаваме живота си и търсим баланс – какво можем да споделим и какво не. Разбира се, това е заслугата на опита и мъдростта, които сме натрупали през годините“, казва попзвездата в интервю за Rolling Stone.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари