IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След раздялата с Алекс: Джей Ло разчита на подкрепата на Марк Антъни

27 април 2021 10 50

Бившите съпрузи все още са близки приятели

Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес се радва на огромната подкрепа на семейството си след разваления годеж с Алекс Родригес.

Според източник, изпълнителката се чувства добре и вече е приключила снимките на филма си Shotgun Wedding в Доминиканската република. Преди няколко дни тя дори сподели няколко кадъра от снимачната площадка, в които бе включен и колегата и Джош Дюамел. От снимките се виждаше, че Лопес много се е забавлявала, като явно проблемите във връзката ѝ не са помрачили настроението ѝ.

В дните след раздялата си с Алекс, Джей Ло основно разчита на подкрепата от бившия си съпруг Марк Антъни, с когото споделя близнаците Еме и Макс. „Дженифър и Марк Антъни имат чудесна връзка. Усещайки неговото присъствие по време на снимките беше много важно за нея. Децата също посетиха Доминикана и това ощастливи още повече Дженифър“, казва източник пред списание People.

Лопес и Антъни успешно доказват, че бившите съпрузи могат да бъдат приятели. Двамата се разделят през 2011 година след близо 8-годишен брак и две деца. Те обаче не започват борба за попечителство или разделяне на имуществото, а предпочитат да прекратят отношенията си приятелски. Остават си близки и до днес, като често се поздравяват в социалните мрежи за успехите на другия и прекарват време заедно с децата си.

Според множество източници, именно Джей Ло е била тази, която е прекратила годежа с Алекс. Причината е „липса на доверие“, което се прокраднало след обвиненията в изневяра от страна на бейзболиста. „Имаше доста неща във връзката, които не бяха разрешени. Тя се чувстваше нещастна и не мислеше, че връзката ѝ с Алекс е най-доброто решение за нея“, допълва близък до звездата.

Раздялата дойде като шок за феновете на двойката, тъй като само няколко седмици по-рано Алекс и Дженифър обявиха, че работят над отношенията си и искат да останат заедно. Бейзболистът дори отпътува за Доминикана, за да прекара време с годеницата си, но явно и това не е помогнало.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари