IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Официално: Дженифър Лопес и Алекс Родригес се разделиха

16 април 2021 14 50

Двамата заявиха, че остават приятели

Снимка: Getty

След няколко месеца несигурност във връзката си, Дженифър Лопес и Алекс Родригес решиха официално да се разделят.

Двамата изпратиха общо изявление към списание People, в което казват, че ще останат приятели и това е правилният ход за тях. „Ще продължим да работим заедно и да се подкрепяме в общите ни бизнес начинания и проекти. Искаме най-доброто за другия и неговото семейство. За да запазим личното пространство на децата ни, това е единственият коментар, който имаме по темата“, се казва още в съобщението.

Новината за раздялата идва няколко седмици, след като Джей Ло и Родригес обявиха, че се опитват да запазят връзката си и да преминат през няколко трудности. Преди това се заговори, че двамата са развалили годежа си, след като се появиха твърдения, че бейзболистът е изневерил на годеницата си. Тогава говорител на двойката заяви, че звездите не са се разделили и в момента се срещат с професионалист, който да им помогне да оправят нещата. Наскоро обаче фенове заподозряха, че любовта между звездите може и да е приключила, тъй като Лопес беше забелязана без годежния си пръстен.

„В момента Дженифър работи в Доминикана, а Алекс е в Маями и им е трудно да се виждат заради рестрикциите около пандемията. И двамата обаче искат да останат заедно“, казва източник пред списание People. Малко по-късно Родригес замина за Доминикана, където прекара няколко дни с годеницата си. Според източник, двойката е правила всичко възможно, за да запази връзката си. „Дженифър беше много радостна да го види. Те наистина се опитват да разрешат проблемите си. Беше щастлива среща и двамата са доволни, че са заедно“, допълва близък до звездите.

Алекс и Джей Ло се сгодиха през март 2019 година по време на ваканция на Бахамите, две години след началото на връзката си. През последната година двойката прекарваше много време заедно, изолирайки се с децата си от предишни връзки. Лопес е майка на 13-годишните близнаци Еме и Макс, които споделя с Марк Антъни, а Родригес има 12-годишна дъщеря Ела и 16-годишна дъщеря Наташа от брака си със Синтия Скъртис.

„Отменихме сватбата два пъти. Бяхме направили страхотен план и не съм сигурна дали ще можем да го изпълним. Замразихме всичко и оттогава не сме говорили по този въпрос. Не искаме да бързаме, защото искаме да направим нещата както трябва и да съберем всичките си близки“, казва Лопес пред Elle. През февруари тя призна, че с годеникът ѝ ходят на терапия за двойки, която им помага да изчистят недоразуменията помежду си.

Явно сесиите не са помогнали и Алекс и Дженифър са решили да поемат по различни пътища.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари