IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо да носиш риза, когато си Дженифър Лопес?

4 април 2021 18 00

Изпълнителката с нови секси снимки

Снимка: Getty

Дженифър Лопес е жена с много таланти, включително и този да изглежда невероятно в каквито и да е тоалети. Виждали сме я да блести на червения килим, във видеоклиповете си и по време на домашните си фитнес тренировки. Да не говорим за фотосесиите, където демонстрира професионално поведение на модел и спокойно може да се мери с известните дами, които дефилират по подиума.

Това беше доказано и от последната фотосесия на Лопес, която тя засне за DSW. Докато официалните снимки предизвикаха истински фурор сред модните критици, то изпълнителката зарадва феновете си и с кадри от снимачната площадка, на които изглежда великолепно. На един от тях тя позира в чисто бял костюм, на който обаче му липсва ризата. Това никак не притеснява Джей Ло, която е комбинирала сакото и панталона си с бял сутиен и високи бели обувки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„На върха на света“, написа тя под снимката, която набързо събра милиони харесвания. Фотосесията е заснета преди няколко седмици, тъй като в момента Лопес се намира в Доминиканската република, снимайки поредния си филмов проект. По-рано през седмицата Джей Ло публикува още снимки от кампанията си с DSW, на които отново позира без горна дреха. На тези кадри тя е облечена в черен комплект на дупки, комбиниран с черен сутиен и чифт сандали на платформа.

През последните няколко седмици Дженифър Лопес изпита доста трудности в личния си живот, след като се заговори, че тя и Алекс Родригес са се разделили. Все пак, слуховете не се оказаха верни, като двамата в момента са заедно в Доминиканската република и се опитват да разрешат проблемите си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари