IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво става между Дженифър Лопес и Алекс Родригес?

16 март 2021 16 30

Медии ги разделиха, те обясниха, че още работят над връзката си

Снимка: БГНЕС

Какво се случва между Дженифър Лопес и Алекс Родригес? Още през януари се заговори, че не всичко между двамата е наред след слух, че 45-годишният бивш бейзболист изневерява на годеницата си с 30-годишната Мадисън Лекрой, звезда от риалити шоу.

За първи път това бе намекнато от приятелите на момичето, които казаха, че тя често общува онлайн с „много известна омъжена бивша бейзболна звезда“. Твърдението беше направено именно от колегата ѝ Крейг Коновър по време на събирането на актьорския състав на „Southern Charm“. Коновър нарече Мадисън „разрушителка на семейства“, като заяви, че тя е изневерила на Остин Крол с женен спортист от MLB. Феновете буквално решиха, че става въпрос за Алекс Родригес. След това Лекрой разкри, че тя всъщност е говорила с него през FaceTime. Вярно, Мадисън подчерта, че двамата с Алекс не са се срещали лично.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

„Той никога не е изневерявал физически на годеницата си с мен“, каза тя. – Не мисля, че е станало нещо лошо нито за семейството му, нито за моето. Определено няма за какво да се обвиняваме.“

Първоначално двойката Лопес-Родригес не показаха, че твърденията имат значение за връзката им, но ето че сега Page Six твърди, че търпението на Дженифър Лопес е приключило и тя е прекратила годежа с Родригес. „Скандалът с Мадисън Лекрой беше причината за окончателното им разделяне“, каза пред изданието източник, близък до звездата.

По време на карантината двойката се срещаше със семеен терапевт, за да спаси връзката си. Родригес вече е бил заловен в изневяра. Говореше се, че той е имал интимни отношения с асистентката си.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес започнаха да излизат през 2017 г. През 2019 г. спортистът предложи брак на любимата си на Бахамите, но поради пандемията сватбата трябваше да бъде отложена. Двойката живее заедно, отглеждайки заедно четири деца от предишни свои връзки: 12-годишните близнаци Макс и Ема на Ло, както и 16-годишната Наташа и 12-годишната Ела на Алекс.

След като стана ясно, че двамата са приключили отношенията си излезе съобщение, че те всъщност все още работят над връзката си. Всъщност в началото звездите по никакъв начин не коментираха новината, но по-късно решиха да пуснат съвместно изявление. „Всички писания за нас са погрешни. Все още работим върху връзката си“, казаха Алекс и Дженифър пред TMZ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари