IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алекс Родригес хванат в изневяра?

5 февруари 2021 17 50

Ето какво отговори Дженифър Лопес на слуховете

Снимка: Getty

Вчера светът бе шокиран от новината, че Алекс Родригес е хванат в изневяра.

Бившият бейзболист, който е сгоден за Дженифър Лопес, беше обвинен, че е имал интимни отношения с риалити звездата Мадисън Лекрой. Твърдението беше направено от колегата ѝ Крейг Коновър по време на събирането на актьорския състав на предаването „Southern Charm“. Коновър нарече Мадисън „разрушителка на семейства“, като заяви, че тя е изневерила на Остин Крол с женен спортист от MLB.

„Ти прелиташе из страната и спеше с различни мъже. С женени мъже!“, казва Крейг. Той допълни, че говори за бивша звезда от Мейджър лигата по бейзбол, в която доскоро играеше и Алекс Родригес. „Знаеш ли, че Остин беше у дома, защото не искаше да говориш с него? Той отиде до Маями, за да прекараш една вечер с бивш бейзболист“, продължава Коновър.

Мадисън обаче категорично отрече слуховете и заяви, че никога не е ходила до Маями, като може да го докаже и с детектор на лъжата. Приятелят ѝ Остин Крол обаче подкрепи твърденията на Коновър и показа съобщения от мъжа, с когото Мадисън е била близка. Името на човека беше замъглено. В този момент риалити звездата призна, че е имала кореспонденция с бейзболист, но връзката им била изцяло виртуална.

Малко по-късно се заговори, че мъжът от съобщенията е Алекс Родригес. Колежката на Мадисън, Дани Беърд, коментира слуховете, като обаче не спомена името на спортиста. Тя се появи в подкаста „Reality Life with Kate Casey“, където беше попитана дали Родригес е способен да направи такова нещо.

„Месеци преди това, Лекрой ми каза, че си говорят по телефона или нещо подобно. И аз просто предположих. Никога не съм я питала за повече подробности. Затова и забравих за случая“, казва Беърд, но не споменава името на Алекс. Източник споделя, че бейзболистът не познава риалити звездата и никога не е говорил с нея.

Все пак се появи и официално становище от Мадисън Лекрой. Тя даде интервю пред Page Six, в което твърди, че с Родригес са говорили по телефона, но никога не са се срещали. „Според Мадисън, те никога не са имали физически контакт... никога не са правили нищо“, се казва в изданието. Риалити звездата допълва, че Алекс никога не е изневерявал физически на годеницата си.

Според нея, е казала на грешния човек за кореспонденцията си със спортиста и затова сега се получава подобна ситуация. „А и всичко това беше преди година, но сега се излъчва“, казва Лекрой.

А що се отнася до позицията на Алекс и Дженифър Лопес, тя не може да бъде по-ясна. Двамата споделиха видео, в което се наслаждават на песента Best of You докато карат из Маями. Малко по-късно двойката беше забелязана на обяд. Според източник, звездите мигновено са изключили факта за изневяра и не искат да попадат в измислен любовен триъгълник.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

Дженифър Лопес и Алекс Родригес трябваше да се оженят през лятото на 2020 година, но церемонията беше отменена заради пандемията. Двамата все още обмислят дали да направят събитието тази година, като заявиха, че искат ситуацията да се успокои, за да може да присъстват всички техни роднини.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари