IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изневярата на Алекс Родригес: Какво е мнението на Дженифър Лопес?

11 февруари 2021 12 30

Изпълнителката застава на корицата на списание Allure

Снимка: Getty

Миналата седмица светът на Дженифър Лопес и Алекс Родригес беше разтърсен от обвинения за изневяра. Те бяха насочени към бейзболиста, като той беше свързан с риалити звездата Мадисън Лекрой. Според Крейг Коновър, Мадисън е „разрушителка на семейства“ и е изневерила на приятеля си Остин Крол с женен спортист от Професионалната бейзболна лига.

Именно тогава се заговори, че въпросният мъж е Алекс Родригес, въпреки че той все още не е женен за Дженифър Лопес. „Ти отиде до Маями, за да прекараш една вечер с бивш бейзболист“, твърди Коновър. Мадисън се защити, като заяви, че никога не е ходила до Маями, но по-късно заяви, че е имала кореспонденция с бейзболист, но връзката им е била изцяло виртуална.

Според Page Six, които правят интервю с Лекрой след скандала, тя и Алекс Родригес никога не са имали физически контакт. Риалити звездата допълва, че спортистът никога не е изневерявал физически на годеницата си. „Всичко това беше преди години, но сега просто се излъчва по телевизията“, завършва Лекрой.

Малко след това Алекс и Дженифър Лопес изразиха мнението си безмълвно. Те публикуваха клип, в който се вижда как се наслаждават на разходка с колата, забавлявайки се на силна музика. Малко по-късно двойката е била забелязана на обяд в Маями. Според източник, двете звезди въобще не искат да бъдат замесвани в любовен триъгълник, като съвсем скоро Джей Ло ще замине извън границите на САЩ, за да снима новия си филм Shotgun Wedding.

„Съвсем скоро тя ще започне работа по филма в Доминикана. Всичко е наред с Алекс. Тя не позволява на слуховете за изневяра да я достигнат и избра да не им обръща внимание“, казва близък до звездата. И докато 51-годишната звезда снима с Джош Дюамел на топло, то Алекс ще остане в Америка, за да се фокусира върху своите професионални задължения. Все пак, двамата ще прекарат Свети Валентин в Маями, преди да се разделят за определено време.

Преди да я видим на големия екран, може да се насладим на Дженифър Лопес на корицата на списание Allure. Тя застава на предните страници за мартенския брой, който се оказва и още по-специален – отбелязва 30-тата годишнина на изданието. В него изпълнителката дебютира нова, къса прическа, която впечатли феновете ѝ. Дължината на косата подчертава скулите на Джей Ло и дългите ѝ обеци.

По време на интервюто звездата говори открито за това, че представлява латиноамериканската общност през цялата си кариера, особено по време на изпълнението си на Супербол през 2020 година. „Идеята беше да покажа най-доброто, не само от себе си като артист, но и като жена“, казва Лопес пред Allure. Тя допълва, че има чувството, че представлява латиноамериканците, жените и хората в нейната възрастова група.

51-годишната звезда коментира и стандартите за фигура, към които жените е трябвало да се придържат в началото на кариерата ѝ. „Когато за първи път стъпих на сцената, беше такова време, в което всеки трябваше да е слаб. Тогава ме питаха как се чувствам като човек, който не е толкова слаб, а аз винаги отговарях, че се чувствам прекрасно“.

Джей Ло говори и за неполучената номинация за „Оскар“ за ролята си в Hustlers. Миналата година всеки очакваше тя да попадне в категорията за най-добра актриса, но това не се случи и предизвика огромна вълна от недоволство в социалните мрежи. „Беше неприятно. Но това не ми е единствената цел. Не правя кариера, за да имам 10 Оскара или 20 Грами на нощното шкафче“.

Звездата коментира и връзката си с Алекс Родригес и времето, прекарано в изолация. Тя казва, че на нея са ѝ липсвали доста неща от нормалния свят, но годеникът ѝ се е наслаждавал на тишината и спокойствието. „Имахме време да поработим върху себе си. Ходихме на терапия. Мисля, че това много ни помогна за връзката“, казва тя пред Allure.

Както много двойки, Алекс и Джей Ло трябваше да се венчаят през 2020 година, но пандемията се изпречи на пътя им. Засега двамата остават оптимисти, че всичко може да се случи тази година. „Беше голяма работа. Планирахме всичко в продължение на месеци и трябваше да отложим. Може би това не е било правилното време“.

Освен че скоро ще замине за Доминикана, Лопес се занимава и с новата си козметична линия JLo Beauty, пя пред новия президент Джо Байдън и пусна песента In the Morning. И въпреки че календарът ѝ изглежда запълнен за години напред, звездата признава, че намира време за себе си. Тя обича да седи на дивана и да похапва картофен чипс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари