IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес, Дженифър Анистън и други звезди, които нямат пластични операции

18 януари 2021 16 30

Наскоро Джей Ло опроверга слуховете, че си е сложила ботокс

Снимка: БГНЕС

На 51 години Дженифър Лопес изглежда почти еднакво с 30-годишното си Аз. Тази жена просто не иска да остарее. Въпреки натоварения график, грижата за две деца, постоянните пътувания и тоновете грим, които носи за участия, Джей Ло като че ли има тайна, с която бори стареенето.

Каква е тайната? Ботокс? Филъри? Козметични операции? Всъщност, нито едно от тези. Дженифър Лопес не се е подлагала на каквато и да е интервенция, а това, което виждате е 100% автентичност. В петък, 15 януари, изпълнителката отговори на коментар, в който се твърди, че красотата ѝ се дължи на ботокс. Под клип, където Лопес рекламира новата си козметична линия JLo Beauty, потребител се осмели да заяви, че звездата „със сигурност“ има ботокс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Хаха, това ми е просто лицето!!! За милионен път... никога не съм си слагала ботокс или каквито и да е било други инжекции“, отговори Лопес. Тя препоръча на потребителя да се запаси с продукти от козметичната ѝ линия, за да може да се сдобие с кожа като нейната. Освен това Джей Ло посъветва човека да бъде по-позитивен, мил и по-добър към останалите. „Не се опитвай да нараниш другите, защото тази омраза ще те състари преждевременно“, допълва звездата.

През декември тя си спомни за времето, в което тогавашният ѝ приятел я е насърчил да си сложи ботокс. Лопес обаче не го послушала и до ден днешен не се е подложила на подобна интервенция. „Не харесвам игли така или иначе. Чудя се как ли щях да изглеждам, ако си бях сложила ботокс тогава. Бях едва на 23 години. Едва ли лицето ми щеше да изглежда по начин, по който изглежда сега“, казва изпълнителката пред ELLE.

Вижте кои други звезди са казали Не на козметичните процедури

Дженифър Анистън

Дженифър Анистън

Снимка: БГНЕС

47-годишната актриса си е направила операция на носа, но говори открито против ботокса и други лицеви филъри. През 2014 година Анистън споделя, че в Холивуд често има натиск над младите актриси да си правят корекции в името на славата. Самата тя е била свидетел на колежки, които се опитват да победят старостта с намесата на лекар, но това се оказва огромна грешка. „Благодарна съм, че съм го видяла със собствените си очи, защото установих, че никога няма да си сложа нещо в лицето“.

Гуинет Полтроу

гуинет полтроу

Снимка: БГНЕС

През 2013 година звездата споделя, че е пробвала почти всички козметични продукти, които борят стареенето. Според Полтроу, операцията няма да ѝ помогне да изглежда по-добре, а точно обратното. Засега звездата признава, че я е страх да легне под ножа, но не изключва вероятността и това да стане. Това, което не би направила обаче, е да си сложи ботокс.

Дрю Баримор

Дрю Баримор

Снимка: БГНЕС

Баримор е една от дамите в Холивуд, които често говорят за естествената красота и как тя трябва да бъде приемана. Именно затова актрисата признава, че никога не си е правила пластични операции или каквито и да е било други козметични намеси. Според нея, хората са като дърветата – не трябва да се борят с пръстените на възрастта, а да ги броят с гордост. „Идеята да не изглеждам като себе си ме плаши“, казва Баримор пред InStyle през 2013 година.

Мерил Стрийп

Едва ли има по-иконична актриса в Холивуд от Мерил Стрийп. Жената е спечелила всичко, за което се е борила и е рекордьор по номинации за „Оскар“. Въпреки възрастта си, тя все още участва в различни филмови и телевизионни проекти, където продължава да доказва, че е истинското съкровище на киното.

Мерил Стрийп

Снимка: БГНЕС

И докато някои казват, че Холивуд е място за младите, то Стрийп по никакъв начин не иска да връща времето назад. През 2008 година тя казва пред Good Housekeeping, че всеки трябва да приема старостта. „Животът е ценен и когато загубиш много близки хора, осъзнаваш, че всеки ден е подарък“. В множество интервюта актрисата говори против козметичните операции и споделя, че човек не трябва да се опитва да изглежда по начин, който не му отива на годините.

Джоди Фостър

Джоди Фостър

Снимка: БГНЕС

“Неее, това не е моето нещо“, казва тя пред списание MORE през 2007 година. Добавя, че не критикува хората, които са си направили козметични подобрения, но тя е доволна от визията си. Фостър споделя, че за нея красотата се съдържа в личността на човек, а не във външния му вид.

Кристен Стюарт

Стюарт БГНЕС

Снимка: БГНЕС

През 2015 година Стюарт казва пред Harper's Bazaar, че никога не би си направила пластична операция. Причината е, че я е страх от подобни интервенции и резултатът от тях. „Може да звучи арогантно, но не искам да променям нищо по себе си. Мисля, че жените, които го правят, са изгубили ума си. Това е вандализъм“, допълва Кристен.

Кейт Уинслет

Кейт Уинслет

Снимка: БГНЕС

В интервю за The Telegraph през 2011 година Уинслет говори против пластичните операции и как те са в разрез с моралните ѝ ценности. Актрисата допълва, че е била отгледана в семейство, което се възхищава на истинската красота, а родителите ѝ са я научили да се харесва такава каквато е.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари