IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без маска и грим: Иги Азалия показа естествената си красота

6 ноември 2020 10 50

Младата майка рапира, докато си почива у дома

БГНЕС

Много известни изпълнители държат на тежкия грим за сценичната си визия, като дори и в социалните мрежи рядко показват как изглеждат без него, за да не си развалят имиджа. Други пък споделят все по-често свои снимки с предпазни маски, насърчавайки техните последователи да направят същото. Е, това не важи за Иги Азалия, която в последно време разчита на естествената си красота.

Наскоро рапърката доказа, че изглежда страхотно без никакъв макиаж по лицето си, снимайки се непосредствено след баня. Младата майка демонстрира колко е свежа кожата ѝ, отделила малко време за почивка у дома.

Рапирайки пред камерата, 30-годишната певица изпя част от новата си песен, наречена „Big Cash“.

За разлика от колежката си Карди Би, която е неузнаваема без грим, Иги направо сияе, като по думите на феновете, тя въобще не се нуждае от грим, за да излезе на сцената.

В Instagram Азалия неведнъж споделя как изглежда лицето ѝ без любимата ѝ черна очна линия и сенки. Говорейки откровено за своя външен вид, тя изтъква, че в последно време предпочита да бъде с колкото се може по-малко тежък грим. 

Рапърката трогна много майки, споделяйки първи снимки на своя син Оникс и разкривайки, че смята да го отглежда сама.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари