IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес в бяла рокля: Имаме ли тайна сватба?

26 февруари 2021 16 30

Дали изпълнителката вече е омъжена за Алекс Родригес?

Снимка: БГНЕС

Дали Дженифър Лопес и Алекс Родригес вече са женени?

Това е въпросът, който всички си задават, след като в социалните мрежи се появи снимка, на която изпълнителката е облечена в красива бяла рокля. Кадърът беше споделен от филмовата продуцентка Илейн Голдсмит-Томас, която е работила с Лопес по проекти като Marry Me и Hustlers.

За съжаление се оказва, че снимката е от заснемането на предстоящия филм Shotgun Wedding, в който главната женска роля се играе именно от Джей Ло. В него тя ще си партнира с Джош Дюамел, който в последния момент замени Арми Хамър. Причината беше скандалът, в който Хамър беше замесен с обвинението, че се държи ужасно с приятелките си и дори е канибал.

На снимката, която беше споделена от Илейн, се вижда как Лопес върви под ръка с човек от екипа. Тя е облечена в дълга бяла рокля, която се вее от вятъра, като около двамата се простират палмови дървета. Изглежда, че филмът се снима на тропическо място, което засега не е известно на публиката. Само се знае, че е някъде в Доминикана. Само преди ден Томас сподели и кадър на булчинската рокля, която Джей Ло ще носи във филма. Тоалетът е с паднали рамена и гол гръб.

Последния път, в който видяхме Лопес в булчинска рокля беше на снимачната площадка на филма Marry Me, в който тя си партнира с изпълнителя Малума. Тогава феновете отново бяха накарани да повярват, че Джей Ло се е омъжила, но щастието им бързо беше попарено.

Сега, когато вече изпълнителката води с 2:0 на почитателите си, на тях им остава само чинно да чакат за истинската церемония. Звездата и годеникът ѝ Алекс Родригес два пъти отлагаха сватбата заради пандемията, като засега не е ясно точно коя ще бъде следващата дата. „Искаме да направим всичко както трябва. Ще трябва да изчакаме и да видим какво ще се случи със света“, казва Лопес пред Elle.

Що се отнася до Алекс Родригес, той показа на целия свят колко много тъгува по годеницата си. Докато Джей Ло е в Доминикана, бейзболистът се намира в Америка заедно с децата си. Той сподели снимка, на която с любимата си са се излегнали на дивана у дома. „Липсва ми това момиче“, написа той под кадъра.

Според източник, Родригес няма да ходи в Доминикана, защото има доста натоварен график. „Това е нейната работа и той се радва, че всичко върви по план“, допълва близък до двойката. Все пак звездите успяха да прекарат Свети Валентин заедно, като са се насладили на романтична вечеря в Маями.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари