IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зад перфектния вид на Дженифър Лопес – правила ли е пластични операции?

18 февруари 2021 18 00

Едва ли всичко се дължи на режими и диети

Снимки: БГНЕС

Изглежда, че поне засега времето няма власт над 51-годишната Дженифър Лопес. Изминаха повече от двадесет години от нейната емблематична поява на килима в известната зелена рокля от Versace, а звездата изглежда по-добре с всяка изминала година.

Как го прави?

Джей Ло се грижи отлично за себе си и не пренебрегва съвременните постижения на козметологията и пластичната хирургия, тъй като дори при най-добрата генетика и примерен начин на живот, на 51 години биха били забележими някои промени, свързани с възрастта.

Едва ли всичко се дължи на тренировки и диети, които със сигурност са част от нейното ежедневие.

Изпълнителката наистина има много късмет с генетичните си заложби, има гладка кожа и правилните пропорции на лицето си, на което възрастта се отпечатва красиво и благородно.

В същото време тя внимателно прибягва до услугите на козметолози и пластични хирурзи. И ако мнозина са чували за уголемяване на задните части на звездата, то всички останали интервенции са изключително деликатни, което говори както за добрия ѝ вкус, така и за високия професионализъм на специалистите, които помагат за поддържането на нейната красота в добра форма.

Пластичният хирург д-р Саломе Сванадзе анализира и прави предположения за възможни хирургически интервенции, на които Дженифър се е подложила.

Мамопластика

Съдейки по снимките от различни години, гърдите на Джей Ло изобщо не са се променили нито през годините, нито след раждането на децата ѝ, което в действителност е почти невъзможно без помощта на пластична хирургия.

Джей Ло

Вероятно е прибягнала до мамопластика – слагане на малки импланти или липофилинг на гърдите (уголемяване на гърдите със собствена мазнина).

Ринопластика

На по-късните снимки носът на звездата изглежда малко по-тънък, най-вероятно хирург го е стеснил. Тези деликатни промени правят пропорциите на лицето по-хармонични, придавайки свежест и изтънченост на образа, без да привличат твърде много внимание към самия нос.

Джей Ло

През 2011 г.

Дженифър Лопес

И днес

Блефаропластика (операция на клепачите) и лифтинг на лицето

При Дженифър Лопес липсва надвисналата кожа на горния и долния клепач и торбички под очите, характерни за нейната възраст. Напротив, през последните няколко години погледът на звездата стана само по-свеж и дори по-отворен от преди, което с висока степен на вероятност показва извършването на операции против стареене в областта на лицето.

Ботокс, филъри

На лицето на Джей Ло няма да видите характерни за нейната възраст бръчки, дори напротив – кожата изглежда безупречно гладка и еластична. Този ефект се постига чрез комбинация от процедури – инжекции с ботокс, лазерно подмладяване, RF-лифтинг (лифтинг с радиовълни), както и хиалуронови киселини в области с естествена загуба на обем с възрастта.

Джей Ло5

Съвсем скоро на Дженифър Лопес се наложи да отговаря на въпроси в социалните мрежи дали си слага ботокс. Певицата отрича да си е правила подобни корекции, но мнозина не ѝ повярваха.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

Веско ( преди 3 години )