IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алекс Родригес заведе красива блондинка на мач

26 януари 2022 17 40

Забрави ли вече Джей Ло?

БГНЕС

БГНЕС

Забрави ли Алекс Родригес Джей Ло? След като двамата се разделиха през пролетта на 2021 г., певицата скочи в прегръдките на бившия си приятел Бен Афлек. Известният бейзболист пък бе заснет в компанията на няколко красиви жени, но с нито една от тях не започна връзка. Или поне не я обяви публично. Но ето че днес показва, че е готов за ново начало.

Спортистът бе забелязан в компанията на руса красавица на два пъти през изминалия уикенд. Нея той завел на футболен мач на Грийн Бей Пакърс, като папараците ги улавят в публиката, носещи шапки в жълто и зелено, с логото на отбора от Уисконсин. После те са забелязани в Минесота.

Според Page Six, жената се казва Катрин Паджет и е фитнес инструктор в Далас. Източник на изданието обаче посочва, че няма нищо сериозно между двамата.

„Род е необвързан и се наслаждава на живота... Тя не е негова приятелка“, обяснява той.

Алекс е бил заедно с 25-годишната атлетка и на мач на НБА. От него тя е качила няколко снимки в своята история в Instagram. На една от тях тя позира с черен клин, кожено яке и шал на Timberwolves.

По-рано блондинката предизвика потребителите на социалните мрежи, споделяйки, че е във Флорида. Снимайки се на лодка, която много прилича на тази на Родригес, Паджет породи слуховете, че може би двамата са нещо повече от приятели. От друга страна други забелязаха, че бейзболистът вече следи акаунта ѝ.

За Катрин се знае, че тя е регистриран диетолог и прекарва часове в залата, за да спортува. Може би именно там тя се е запознала с бившия годеник на Дженифър Лопес. През годините тя е участвала в аматьорски състезания по културизъм – нещо, което всява респект у мъжете.

Най-вероятно, за разлика от Лопес, Родригес не бърза да афишира своя романс. Като баща на две големи дъщери, най-вероятно би искал да ги запознае с жена, която държи не само на него, но и на тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари