IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алекс Родригес продаде имението си в Маями

11 декември 2021 21 00

Щеше да живее с Джей Ло в него

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС

Алекс Родригес продаде имението в Маями, в което искаше да живее с Дженифър Лопес. Бившият бейзболист е получил сумата от 6,3 милиона долара за имота.

Бившият мъж на латино дивата брои 5,5 милиона долара за имота, но след като през април тази година двамата се разделиха, е решил да се раздели с него.

Къщата, намираща се в Бей Пойнт, Калифорния, е била купена на 6 декември. За населеното място това е най-голямата продажба, направена през последните няколко месеца.

„След като продадох дома на Алекс по-рано тази година, веднага разбрах, че имотът ще бъде идеален. Гледките към езерото Сабал и силуета на Маями спомогнаха за сделката“, коментира пред The Post Джулиана Кастро, която представлява купувачите на имението.

Междувременно става ясно, че не красивата брокерка, с която Родригес излизаше няколко пъти – Кели Бенсаймън, е продала къщата му. Оказва се, че той е поверил сделката на сестра му Арлийн.

Едноетажната къща е с три бани и спални, като разполага с подови настилки от керамика и мрамор. Докато са заедно, Алекс и Дженифър неведнъж са отсядали в нея.

„Никога не спирай да се учиш!“. Този съвет даде наскоро спортистът, посещавайки бизнес училището в Харвард. Там той участва в събитие за млади предприемачи.

„Често съм се чудил какво би било да отида в колеж, да седя в класните стаи и дори да уча за финални изпити“, казва още той, шегувайки се, че е вечният студент.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари