IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Това разтопи сърцето ми“: Дженифър Лопес за романтичния подарък от Бен Афлек

14 февруари 2022 18 00

Актьорът успя да впечатли любимата си за Свети Валентин

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес получи специална изненада от Бен Афлек ден преди Свети Валентин.

Изпълнителката разкри през уикенда, че актьорът ѝ е направил специално видео на фона на песента ѝ On My Way от новия филм „Омъжи се за мен“, което е било ранният ѝ подарък за Деня на влюбените. Подредбата на кадрите и монтажът са изцяло направени от Афлек, което силно е трогнало Лопес и я е накарало да се влюби още повече в актьора.

Дженифър Лопес,

Снимка: Getty Images

В почти 4-минутното видео се виждат различни кадри на Афлек и Лопес от първата им връзка от 2002 до 2004 година, които са вплетени в оригиналния видеоклип на Джей ло към песента On My Way, чиято премиера беше през декември.

„Гледайки това, се замислих за пътя на истинската любов, неговите неочаквани завои и това, че, когато любовта е истинска, тя трае завинаги. Това сериозно разтопи сърцето ми“, написа Дженифър Лопес в официално съобщение в сайта On the JLo. Актрисата допълни, че видеото е много специално и лично, като първоначално искала да го сподели само с най-вътрешния си кръг от хора. Засега клипът не е публикуван в социалните мрежи, но може да се гледа в платформата Vimeo.

Лопес и Афлек се сгодиха през ноември 2002 година, малко след началото на връзката си. Годежът обаче не продължи дълго и звездите обявиха раздялата си през януари на 2004 година. Все пак, любовта им се възроди през пролетта на 2021-а.

Дженифър Лопес,

Снимка: Getty Images

По-рано през месеца Джей Ло намекна, че част от плановете ѝ с Бен за Свети Валентин включват посещение на Super Bowl, което беше на 13 февруари. Мачът се проведе на SoFi Stadiuim в Калифорния, като събра на едно място плеяда от звезди. „Мисля, че може да отидем на мача“, каза Лопес. Тя уточни, че под „ние“ има предвид най-тесния си кръг от близки хора. Когато беше попитана кой е включен в този кръг, изпълнителката отговори „само ние двамата“.

Камерите на 13 януари веднага уловиха Джей Ло и Афлек на трибуните. Те бяха забелязани да се забавляват по време на полувремето на Super Bowl, когато на сцената излязоха Еминем, Д-р Дре, Кендрик Ламар, Мери Джей Блайдж, Снуп Дог и 50 Cents. Като истинска икона на модата, Лопес беше облечена с бяла риза и дънки, комбинирани с големи очила и обеци. Афлек заложи на по-ежедневна визия, избирайки черна блуза с дълъг ръкав и дънки.

Що се отнася до по-големите им планове за Свети Валентин, Джей Ло не разкри детайли около тях. Тя само загатна, че може да изненада по някакъв начин Бен, но не уточни точно с какво.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари