IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Омъжи се за мен“: Бен Афлек и Джей Ло на червения килим

10 февруари 2022 14 30

Изпълнителката и актриса облече подобие на сватбена рокля

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

„Омъжи се за мен“. Тези думи чака да чуе всяка една жена в един момент от живота си. Сега, с наближаването на най-романтичния ден от годината, изречението ще бъде навсякъде около нас, но не заради повишаването на предложения за брак, а заради новия филм на Дженифър Лопес, Оуен Уилсън и Малума.

Преди няколко дни „Омъжи се за мен“ направи своята премиера в Лос Анджелис, като на нея присъстваха всички замесени във филма звезди, придружени от своите половинки. И да, Дженифър Лопес беше с Бен Афлек и да, двамата отново показаха близостта и любовта помежду си. Засега няма индикации актьорите да минават под венчилото, но няма да излъжем, ако кажем, че изречението „Омъжи се за мен“, изписано на стената зад тях, доста им отиваше.

Дженифър Лопес,

Снимка: Getty Images

За разходката си по червения килим, който в този случай беше бял, Джей Ло облече бяла дантелена рокля от Giambattista Valli, която е част от сватбената колекция „Любов“, показана през септември 2021 година. В нея са включени общо 17 дизайна, вариращи от къси до вечерни рокли и дори красиви костюми.

Визията на Лопес беше оформена от Роб Зангарди и Мериел Хайн, които избраха кристални токчета от Jimmy Choo, диамантени обеци и свободни къдрици, които падаха по раменете на изпълнителката.

Дженифър Лопес

Снимка: Getty Images

Разбира се, както повелява за един романтичен филм, Джей Ло присъства на премиерата със своя любим Бен Афлек. Актьорът облече красив костюм от три части, който комбинира с класическата бяла риза. Влюбените показаха близостта си на белия килим, като по едно време Бен целуна косата на Лопес за щастие на папараците, които не спираха да снимат.

Миналата седмица Джей Ло застана на корицата на списание People, където говори за възобновения си романс с Афлек. Тя заяви, че е изключително щастлива и горда отново да бъде с актьора, като този път двамата искат да запазят личния си живот далеч от камерите и да се насладят на всеки един момент заедно. Допълва, че си е взела поука от първата си връзка с Афлек, която продължи от 2002 до 2004 година и този път ще пази любовта си като нещо свято.

Дженифър Лопес,

Снимка: Getty Images

„Вторият ни шанс е една красива любовна история“, казва тя пред People. Допълва, че двамата с Бен вече мислят по съвсем различен начин, имат повече отговорности и знаят какво трябва да направят, за да запазят любовта си за по-дълго време. Именно затова Лопес отказа да коментира какви са плановете им за Свети Валентин.

„Имаме планове, но няма да ги споделя с вас в момента!... Подготвила съм изненада. Мисля, че и двамата ще се изненадаме с нещо“, казва тя пред Кели Рипа и Райън Сикрест. Все пак Джей Ло разкри, че е романтична личност и със сигурност ще има нещо в тази насока по време на празника.

Във филма „Омъжи се за мен“ Дженифър играе попзвезда, която се омъжва за непознат (Оуен Уилсън), след като годеникът ѝ (Малума) е хванат в изневяра. Изпълнителката споделя, че ролята е била много забавна. Освен че играе една от главните роли, Джей Ло изпълнява и песните към филма заедно с Малума.

Дженифър Лопес,

Снимка: Getty Images

„Омъжи се за мен“ прави официалната си премиера на 11 февруари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари