IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лале – основен мотив за пролетен маникюр

27 март 2022 16 30

Ето няколко идеи с него, които да пробвате вкъщи

IStockphoto

IStockphoto

Лале, зюмбюл, маргаритка... И вие ли се сещате първо за тях, когато стане дума за пролетен маникюр. Както неведнъж сме говорили, независимо от тенденциите, ноктите с флорални мотиви под една или друга форма, винаги ще са актуални.

След като ви показахме как да се получават семпли цветя, нека обърнем внимание на основния мотив в много идеи за новия сезон – лале.

Червено, розово, лилаво, жълто... Тези, но и още други по-нестандартни цветове може да ползвате, за да си нарисувате лале върху всяка плочка.

Какво ви е необходимо за пролетен маникюр с лале?

- лакове в различни цветове, сред които и един зелен;
- тънка четка за рисуване;
- залепващи се стикери с флорални мотиви;
- сухи цветя за декорация и пинсета;
- 3D фолио и малка ножичка;
- топ лак.

лак за

Pixabay

Как да си направите лале и хубав пролетен маникюр с него?

Сигурно ще кажете, че не умеете да рисувате, особено на плочките на дясната ръка. Въпреки това, не се отказвайте, защото може да си залепите лале или пък да ползвате мотива от фолио, което е помощник номер едно за всеки пролетен маникюр.

Ако решите да нарисувате лале, започнете с най-простия начин. Поставете прозрачна или неутрална основа. После отгоре оформете самия цвят на предвестника на пролетта. Накрая го очертайте с черен или друг лак.

Тази лесна идея може да видите във видеото:

Вторият вариант е нежен пролетен маникюр с лале – от стикер или фолио. И при двете се поставя основа. Само че при първото, тя трябва да изсъхне, за да се залепи готовото лале. Отгоре се запечатва с топ лак. При другата идея трябва една идея повече сръчност – след нанасяне на основата, с помощта на пинсета, се слага лалето. Него трябва да изрежете от фолиото с готов принт. С леки потупвания мотивът веднага прилепва към нокътя. Но също изисква безцветен лак отгоре, за да има по-голяма издръжливост.

За най-нетърпеливите, има готови маникюри с лалета, които да изпробвате, поставяйки ги върху своите нокти. Внимавайте само с лепилото, което ползвате.

Няколко цветни идеи за пролетен маникюр с лале, които ще ви вдъхновят:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари