IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои бяха най-добре облечените звезди на партито за Оскарите на Vanity Fair?

29 март 2022 12 30

Ким Кардашян заприлича на Смърфиета!

Getty Images

Getty Images

След като знаменитостите в Холивуд се насладиха на 94-ите годишни награди „Оскар“ в неделя през деня, голяма част от тях се премениха в друг тоалет за вечерта. След приключването на престижната церемония, около 300 звезди си проправиха път към партито на списание Vanity Fair в напълно нов тоалет, впечатлявайки още повече фотографите и феновете си.

Ким Кардашян и сестра ѝ Кендъл Дженър бяха сред най-добре облечените дами на афтърпартито след Оскарите, което се проведе в Лос Анджелис. 41-годишната бивша половинка на Кание Уест и основателка на модния бранд за бельо Skims, носеше уникална рокля, прилепнала по невероятното ѝ тяло, с форма на пясъчен часовник. Творението, дело на любимия ѝ бранд Balenciaga, сияеше в неоновосин цвят, но според много хора Ким наподобяваше доста героинята от филма „Смърфовете“, а именно Смърфиета. Кардашян беше съчетала роклята с ръкавици и метални слънчеви очила, целият ѝ ансамбъл излъчваше приказна, леко извънземна атмосфера.

Сред другите дами, които изпъкваха в своите рокли и заради модела, и заради цвета, бяха Хейли Бийбър, Софи Търнър, Алесандра Амброзио и както вече казахме, топмоделът и по-малка сестра на Ким – Кендъл Дженър.

26-годишната красавица също беше заложила на драматичен тоалет на Balenciaga в черно, създаден специално за нея. Роклята на Кендъл беше без презрамки от дантела и тюл, а косата и беше вързана на елегантна опашка. Кендъл, подобно на сестра си, носеше тъмни слънчеви очила.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Бременната с второто си дете британска актриса Софи Търнър се появи в яркочервена рокля от Nicolas Ghesquière за Louis Vuitton. Софи дойде под ръка със съпруга си – американския певец Джо Джонас, който обаче я остави да позира сама на червения килим, за да не отнема от блясъка и вниманието, насочено към нея.

Друга знаменитост, която впечатли с визията си на афтърпартито, въпреки че не се появи на главното събитие, беше съпругата на Джъстин Бийбър – Хейли. Моделът и дъщеря на актьора Стивън Болдуин приличаше на статуя в прилепналата си рокля на Saint Laurent в телесен цвят.

Хейли Бийбър

Снимка: Getty

Актрисата Зендая, която вече е считана за модна икона, въпреки своите крехки 25 години, се появи с изненадващ външен вид на събитието. Красивата половинка на британския актьор Том Холанд носеше не рокля, а костюм, дело на Sportmax, който беше съчетала с ефектни бижута на Bulgari.

Зендая гети

Снимка: Getty

 

Бразилската прелест Алесандра Амброзио пък беше решила да демонстрира изящните си крака на партито на Vanity Fair. Моделът се появи в зашеметяваща черна рокля на червения килим, която беше абсолютно прозрачна от талията надолу.

Немският супермодел Хайди Клум също „вадеше очите“ с уникалната си яркожълта рокля на марката AZ Factory, комбинирана с бижута на Lorraine Schwartz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Холивудската наследница, а именно дъщерята на Мелани Грифит и Дон Джонсън – Дакота Джонсън пък се появи в изискана рокля в розово на Gucci. Тоалетът на актрисата, която дойде на събитието сама, без половинката си – певецът от групата Coldplay Крис Мартин, беше обсипан с пера.

дакота

Снимка: Getty

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари