IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов на червения килим: Никол Кидман и Кийт Ърбан

20 декември 2021 10 40

Двамата присъстваха на премиерата на филма Being the Ricardos

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Никол Кидман и Кийт Ърбан за пореден път доказаха, че са една от най-стилните двойки в Холивуд. Актрисата и изпълнителят позираха заедно на червения килим по време на премиерата на филма Being the Ricardos в Сидни, Австралия.

За събитието Кидман се довери на стилистката Джулия вон Боехм и не сгреши с избора си. Тя се появи на червения килим с прекрасна зелена дълга рокля на марката Etro, която комбинира с чанта от Roger Vivier в същия цвят. Визията ѝ бе допълнена от сребърни токчета на Aquazzura, а къдравата ѝ коса беше оформена в стилен кок.

От своя страна, Кийт, с когото Никол има две дъщери, реши да заложи на класиката, обличайки изцяло черен костюм.

Никол и

Снимка: БГНЕС

Появата на двойката идва само няколко дни, след като Кидман благодари на съпруга си за подкрепата, която ѝ е предложил по време на снимките на филма. „Той просто много ме подкрепя. Влизаше при мен и ми казваше, че вярва в мен и че мога да се справя. Винаги ме питаше какво да направи, за да ме подкрепи още повече. Това е един невероятен партньор в живота“, казва актрисата по време на премиерата си в Ню Йорк.

Филмът Being the Ricardos разказва историята на Люсил Бол и Деси Арнас (Хавиер Бардем). Двамата са женени от 1940 до 1960 година и си партнират в ситкома I Love Lucy. Лентата на Арън Соркин ще покаже на зрителите една напрегната седмица на снимки, в която се появяват проблеми както на снимачната площадка, така и у дома.

Докато някои разкритикуваха избора на Кидман и Бардем за главните роли, то Арън Соркин защити решението си и обясни, че филмът се фокусира повече около Люсил и Деси, а не толкова върху героите им от I Love Lucy. „Мисля, че хората сметнахме, че сме ги избрали за ролите на Люси и Рики Рикардо, но това не е точно така“, казва режисьорът. Той обяснява, че действието се развива по време на една снимачна седмица на ситкома, започвайки от четенето на сценария в понеделник и завършвайки със снимките в петък. Именно затова ще видим моменти, в които Никол и Хавиер ще бъдат Люси и Рики, но в по-голямата част те ще бъдат Люсил и Деси.

Никол Кидман

Снимка: Getty Images

През ноември Кидман споделя, че дълго време е учила и изучавала маниерите на Бол, които тя показва на екрана. Актрисата допълва, че е искала да направи възможно най-близката версия до истинската и да разкрие коя е жената, която стои зад образа на Люси.

Being the Ricardos се появи в кината на 10 декември, а в Amazon Prime ще бъде пуснат на 21 декември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари