IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман и Кийт Ърбан – рокзвездите на червения килим

15 ноември 2021 17 40

Двамата присъстваха на наградите на Асоциацията за кънтри музика

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Търсите двойка на червения килим, която заслужава цялото внимание на света? Е, намерихме я!

Преди наградите на Асоциацията за кънтри музика да бъдат раздадени, на червения килим се появиха плеяда от звезди, които впечатлиха със своя стил и красота. На събитието присъстваха имена като Дженифър Хъдсън в рокля на Dolce & Gabbana, Кейти Пери в тоалет от Vivienne Westood, Сюзън Сарандън в прекрасен бял костюм и много други представители на музиката и киното.

Всички те обаче отстъпиха място на една от малкото двойки, които видяхме на червения килим, а именно Кийт Ърбан и Никол Кидман. Съпрузите, които постоянно доказват, че любовта в Холивуд може да устои на предизвикателствата, отново бяха рамо до рамо за щастие на фотографи и фенове. Кийт беше част от изпълнителите, които се качиха на сцената, за да изпее едни от най-големите си хитове в цялата си кариера.

Никол Кидман

Снимка: Getty Images

Преди това обаче Ърбан и съпругата му привлякоха погледите със стила си. Никол заложи на рокля от YSL, която показа невероятно стегнатите ѝ крака и корем. Тя допълни визията с бижута от LALAoUNIS, лек грим и вързана коса, от която два кичура се спускаха от двете страни на лицето. Зад цялата визия стои екип от професионалисти, включително стилистката Джулия вон Боехм, гримьорката Кейт Синот и фризьорът Кайл Хийт.

Що се отнася до Кийт, той също заслужава аплодисменти за класическия, но стилен избор. Изпълнителят заложи на черен панталон, черна тениска и бляскаво сако.

Съпрузите постоянно показват подкрепата си един към друг, разтапяйки сърцата на фенове по света. „Кийт може да свири на почти всеки инструмент. Той просто сяда на пианото в 7 сутринта и започва да свири. Това правим – закусваме около пианото и това е голяма част от живота ни“, казва Кидман пред Елън Дедженеръс през 2013 година. Допълва, че е чудесно да имаш музикант в къщата, защото така домът ти е изпълнен с живот.

Кийт също не остава по-назад в комплиментите относно съпругата си. „Тя е тази, която търсех през целия си живот“, казва той пред Дакс Шепърд през 2020 година.

Кийт Ърбан и Никол Кидман се женят през 2006 година и имат две дъщери – Сънди Роуз и Фейт Маргарет.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари