IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гримьорът на Никол Кидман разкрива тайната за перфектното ѝ лице

13 април 2022 10 30

Актрисата бе с доста свеж вид на Оскари 2022

БГНЕС

БГНЕС

Никол Кидман не премина незабелязано по червения килим на Оскари 2022. Актрисата избра дълга рокля с открито деколте за 94-ата церемония по връчването на наградите в Лос Анджелис. Но освен с нея, впечатли с прическа и свеж грим. Днес, човекът, стоящ зад визията, разкри на какво се дължи нейното перфектно лице.

На снимките лицето на звездата направо сияе. Нейната светла кожа има лек блясък и нежна руменина на бузите. Червеният цвят на устните ѝ определено се набива на очи, но и друго нещо прави впечатление. Всички се чудят на какво се дължи опънатата ѝ кожа.

Според Кира Панченко, която отговаря за грима на много знаменитости, актрисата не е била на козметична процедура преди церемонията. Нейната тайна е специален серум, който се нанася върху лицето с ултрамодерен масажор, наречен FaceGym. С тях тя си прави 10-минутен лифтинг на лицето у домаза извайване, повдигане и подготовка на кожата преди нанасяне на грим.

По данни на списание Hello, над 250 хиляди фенове, сред които много звезди, коментират безупречния вид на Никол Кидман. И наред с нейната рокля, дават предположения на какво се дължи сияйното ѝ лице.

Маска за лице от йонизиран мед – антибактериална и защитаваща кожата, е друго нещо, с което всяка жена може да постигне перфектната кожа на Кидман.

10-минутният лифтинг за лице на Никол Кидман стъпка по стъпка

1. За да освободите напрежението в кожата на лицето и да увеличите притока на кръв, масажирайте със специална топка за лице – друго нещо, на което се доверява актрисата. С нея продължете и по шията.

2. Инструментът FaceGym Pro, който ползва Кидман, се базира на електрическа мускулна стимулация. Той активира лицевите мускули, осигурявайки моментално повдигане на кожата. И може да се каже, че е като домашен лифтинг на лицето. На пазара у нас има сходни модели, които вършат същата работа.

Ако нямате финансова възможност за въпросния електрически уред, можете да го замените с ролер за лице с естествен камък. С него се предлагат серуми и други козметични продукти, с които също може да освежите и да направите кожата си по-еластична и хубава. В интернет потърсете техники, които да ползвате за по-добри резултати.

3. За да намалите подпухналостта и черните кръгове за зоната около очите, си сложете маска. Насочете се към такива, които имат повдигащ лифтинг ефект.

ролер за

iStock

4. Завършете с масаж тип Gua Sha. С естествен камък в специална форма, използван от китайците, вие можете да стимулирате кръвообращението в отделни точки на лицето. Така ще насърчите и лимфните течности. С него например можете да подобрите състоянието на клепачите, които са с изключително нежна кожа.

Камъкът за Гуа Ша, препоръчван от Никол Кидман и нейната гримьорка, намалява тъмните кръгове около очите, свличането на кожата и свива порите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари