IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетен грим – Гуен Стефани има перфектното червило за вас

8 март 2022 08 30

Певицата пусна своята линия GXVE

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС/IStockphoto

Кое червило е най-подходящо за пролетен грим? Освен лилавите тонове, които ще срещнем и в гардероба за сезона, неподценявайки наситеночервеното! Това съветва Гуен Стефани, която наскоро пусна бюти линия. Тя носи името GXVE и определено ще ви вдъхнови за нови покупки.

Половинката на Блейк Шелтън сподели видео в Instagram, с което обяви, че продуктите ѝ вече са в продажба. В него виждаме нейният любим нюанс червило, както и още няколко, подходящи за пролет 2022. Те са както течни, така и под формата на стик, за да задоволят и най-взискателните.

Всъщност, не си мислете, че звездата няма опит с макиажа. Като по-млада, тя се научава на тънкостите за грим, работейки в универсални магазини в Калифорния. По-късно, излизайки на сцена, тя често разчита на себе си за своя сценичен грим.

GXVE линията, идваща от начина, по който певицата се подписва, е разработена в продължение на 3 години. Това признава самата тя в своите профили в социалните мрежи.

„Толкова се забавлявах, докато създавах бранда“, написа Стефани и показа няколко кадри от първата фотосесия за марката ѝ. Там тя позира с перфектна ретро прическа и страхотен пролетен гримм състоящ се от черна очна линия, спирала и разбира се – яркочервено червило за акцент.

Гримовете на Гуен Стефани – изцяло веган

Натурални, веган, създадени без да бъдат наранявани животни, всички продукти са тествани първо от изпълнителката. Сред тях има матово червено червило, което е дълготрайно дори и след консумация на храна и напитки; течно червило; водоустойчива гел очна линия, траеща до 24 часа; сенки за очи от четири цвята в палитра; ултрафин молив за вежди, както и специален праймър.

Гримовете, препоръчани от Стефани, струват между 24 и 48 долара, като от 3 март могат да бъдат поръчани онлайн – в известен международен сайт за козметика. От 10-и ще бъдат налични и в някои магазини.

„Нямам търпение всички да ги имате!!“, казва още Гуен и чака първите отзиви от своите фенове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари