IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуен Стефани, видяхме го този пръстен!

24 октомври 2021 16 30

Певицата с непоказвани кадри от предложението за брак

БГНЕС

Близо три месеца след като сключи брак с Блейк Шелтън на тайна церемония, Гуен Стефани не спира да се хвали с годежния си пръстен. Наскоро певицата сподели непоказвани кадри от предложението и отбеляза важна за семейството им годишнина.

„На този ден преди една година?! На 17 октомври 2020 г. се сгодихме!“, написа звездата в Instagram и сподели забавно видео.

В клипа, който има вече близо 300 хиляди харесвания, кънтри певецът танцува зад нея, а тя движи ръката пред камерата, за да се види по-ясно годежният пръстен.

На снимка от миналата година пък виждаме изненаданата Гуен, закрила лицето си с ръце, минути след като чула въпроса „Ще се омъжиш ли за мен?“.

„Обичам те, Блейк Шелтън!“, написа още Стефани в социалната мрежа.

И докато някои фенове на двойката не спират да ги поздравяват за това, че са щастливи заедно, други пишат, че вече им омръзва да гледат годежния пръстен. Трети пък отбелязват, че предпочитат по-скоро да следят визиите на изпълнителката, отколкото личния ѝ живот.

Двамата изпълнители, които може да видим на екрана – в шоуто THE VOICE, вдигнаха сватба в кънтри стил, която пазеха в тайна до последно. Те се обрекоха във вечна вярност в началото на юли 2021 г., в собствения си параклис.

Преди да започне връзка с кънтри певеца, с който е жури в популярния музикален формат, Стефани имаше брак с Гавин Росдейл. Тя се разведе с него, след като го хвана в изневяра.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари