IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

12-годишният син на Гуен Стефани с дебют в модата

5 юли 2021 08 40

Зума застана пред камерата, за да рекламира очила

Снимка: Getty

Гуен Стефани е една горда майка, след като синът ѝ Зума направи своя дебют в модата.

На 1 юли изпълнителката се похвали в социалните мрежи, че 12-годишното ѝ момче рекламира очила от общата им колекция, която дебютира на пазара през 2019 година. В клипа на кампанията Зума носи очила, чиито рамки са комбинация от тъмносиньо и шиферносиво. Той комбинира аксесоара с черна блуза, на която беше изписано името на марката – Zuma Rock.

„Давай, Зума!!“, написа Стефани в социалните мрежи. Модната колекция беше пусната на пазара като начин Зума да експериментира със стила, точно както майка му. „Ако тръгнеш да купуваш мъжки очила, те са почти едни и същи. Зума е малко като останалите момчета и не се интересува много от дрехи. Но когато става въпрос за очила, той е много любопитен, защото това определя идентичността му. Всеки го разпознава с очила, той има нужда от тях“, казва изпълнителката пред списание People.

Въпреки че Гуен изразява загрижеността си, че някои деца ще приемат носенето на очила като някакъв сорт наказание, тя смята, че аксесоарът трябва да има нещо, което го прави добър за носене. „Когато намериш стил, за който получаваш комплименти, това те кара да се чувстваш добре. Затова искахме да направим тази колекция“.

Тя допълва, че е виждала как Зума постепенно еволюира в своя стил, заменяйки обикновените очила с нещо по-забавно и по-експериментално. „Не иска да отиде на училище, ако не е сложил различен модел от вчера“. А що се отнася до перфектния чифт за годеника на Гуен – Блейк Шелтън – нека просто да кажем, че скоро няма да го видим да носи очила. „Той не носи нито слънчеви, нито диоптрични очила“.

Зума е второто от общо трите деца на Гуен Стефани и бившият ѝ съпруг Гавин Росдейл. Двамата имат още двама сина – 15-годишният Кингстън и 7-годишният Аполо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари