IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След сватбата с Блейк Шелтън, Гуен Стефани мисли за четвърто дете

18 юли 2021 15 00

Певицата мечтае за дъщеря

Снимка: БГНЕС

Гуен Стефани и Блейк Шелтън най-накрая станаха съпруг и съпруга. Щастливото събитие двамата отбелязаха в началото на юли, организирайки скромна сватбена церемония в ранчото си в Оклахома. Запознати казаха, че след официалния брак Гуен Стефани и Блейк Шелтън са мислили за попълнение на семейството.

45-годишният кънтри певец няма деца, но съпругата му отглежда трима синове от бившия си съпруг Гавин Росдейл – 15-годишния Кингстън, 12-годишната Зума и 7-годишния Аполо.


„Гуен и Блейк обсъждат въпроса. За никого не е тайна, че Гуен мечтае за дъщеря. Тя говори открито за това,“ сподели източник на HollywoodLife. „Блейк възприема децата ѝ като свои, но много би искал да има и биологично дете.

Гуен е абсолютно щастлива, че е майка на три момчета, но също така смята, че би било страхотно да има и дъщеря. Има няколко начина да направят това, но въпросът определено се обсъжда.“

През юни Стефани патетично поздрави Шелтън за Деня на бащата. Звездата публикува поредица от трогателни кадри от личния си архив и нарече любимия си „най-щедрия, търпелив, любвеобилен, забавен тип“ от всички, които познава.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари