IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуен Стефани и Блейк Шелтън с първи снимки от сватбата

6 юли 2021 16 30

Двамата се ожениха на интимна церемония в Оклахома

Снимка: Getty

3 юли завинаги ще остане в историята като денят, в който Блейк Шелтън и Гуен Стефани си казаха заветното „Да“.

Двамата изпълнители се венчаха на интимна церемония в Оклахома, след като бяха сгодени в продължение на година. Първоначално се твърдеше, че звездите искат голяма сватба, но явно не са могли да изчакат премахването на всички рестрикции около пандемията и затова са решили да направят малко празненство само с най-близките си хора.

Това, че партито не е било толкова звездно, колкото всеки си мислеше, не означава, че не е било красиво и достойно за известни личности. В него е имало от всичко – голяма пететажна сватбена торта, красива дизайнерска булчинска рокля и младоженски костюм, а за място на церемонията е било използвано ранчото на Блейк в Оклахома.

Феновете бяха доста изненадани, когато новината за сватбата се появи в медиите, но не трябваше да чакат много, за да видят и първите снимки. В понеделник Гуен Стефани и съпругът ѝ споделиха множество кадри от церемонията, като булката написа, че това е сбъднатата ѝ мечта. „Обичам те, Блейк Шелтън“, допълни тя под публикацията.

Снимките на Стефани показват няколко момента от сватбата, включително един в който Шелтън откарва съпругата си нанякъде с голф количка, декорирана с бели панделки, а тя държи букета си от бели рози високо във въздуха. Двойката също така сподели и целувка пред голямата си торта, на чийто връх бяха поставени танцуващи фигурки на булката и младоженеца. След това беше време и за красив пейзаж, на който Блейк и Гуен се наслаждаваха от ръба на скала.

За церемонията Стефани беше облечена в дизайнерска бяла копринена рокля на Вера Уанг с дълбоко деколте, втален корсаж и висок тюл. Прическата ѝ беше доста семпла, като русите ѝ кичури бяха дръпнати назад и вкарани в белия воал, на който бяха избродирани имената както на младоженците, така и на техните деца от предишни връзки. Гримът на булката беше съставен от черна очна линия и червено червило. Визията беше допълнена от златни гривни, блестящи обеци и колие с кръстче.

Шелтън заложи на класиката, обличайки черно сако върху бяла риза, черна жилетка и светла папийонка. Това пък беше комбинирано с обикновени сини дънки.

В понеделник Стефани потвърди, че вече е г-жа Шелтън, публикувайки кратко видео в социалните мрежи, на което беше изписана датата на сватбата. В клипа изпълнителката показва лицето си изпод белия воал, но пък роклята ѝ не беше в кадъра. Вместо това тя носеше бял копринен халат с розови цветя.

Оказва се, че воалът е бил част от втория тоалет на Гуен, който е бил специално избран за партито. Според Вера Уанг, която също сподели снимки от церемонията, булката се е преоблякла в бяла минирокля от креп без презрамки и с ръкави от тюл. Тоалетът е включвал ръчно направена коприна и бродирани кристали и пайети, които деликатно са били поставени върху полата. Върху роклята са били зашити и две влюбени птички, които репрезентират младоженците, както и още три птички в чест на трите деца на Стефани. Изпълнителката допълни визията си с високи обувки от Le Silla, върху които бяха поставени кристали „Сваровски“ с инициалите на младоженците.

Блейк Шелтън и Гуен Стефани се влюбват преди шест години по време на снимките на предаването „Гласът“. Двамата започват да се срещат през 2015 година, след което се сгодяват през октомври 2020-а. По време на пандемията изпълнителите прекараха голяма част от изолацията в Оклахома заедно с трите деца на Стефани – 15-годишния Кингстън, 12-годишния Зума и 7-годишния Аполо.

„Правим неща, които ми се иска да правя в следващите 20 години. Доста глупави и забавни неща – събираме боровинки. Направихме си градина. Имам вече няколко декара от сладка царевица“, похвали се Шелтън преди време.

Няколко месеца след годежа им, Гуен заяви, че е доста забавно, когато хората наричат Блейк неин съпруг. Малко след като двамата обявиха, че са сгодени, източник заяви, че те нямат търпение да се оженят. „Не искат голяма сватба. Искат около тях да бъдат само близките и приятелите им“, казва той пред списание People. И именно това е станало на 3 юли 2021 година.

Преди официалната церемония обаче Блейк и Гуен са събрали семействата си за една нетрадиционна вечеря в ресторанта на Шелтън в Оклахома. „Те изглеждаха много щастливи и определено са влюбени“, казва свидетел пред People. Групата, в която са били и синовете на Стефани, са се насладили на бургери, пържени картофи, такос и много други вкуснотии.

В понеделник стана ясно, че водещият на „Гласът“ – Карсън Дейли – е човекът, който е венчал Стефани и Шелтън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари