IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Певицата Гуен Стефани се сгоди

28 октомври 2020 14 50

Тя каза „ДА“ на приятеля си Блейк Шелтън

БГНЕС

Гуен Стефани вече е сгодена. Певицата сподели в Instagram, че е казала „да“ на приятеля си Блейк Шелтън. 

51-годишната изпълнителка качи снимка, на която целува любимия си, който я е обгърнал с ръка през кръста. Тя пък показва годежния пръстен на ръката си. 

„Хей @gwenstefani благодаря, че спаси моята 2020 г... и останалата част от живота ми... Обичам те. Чух ДА!“, написа от своя страна 44-годишният кънтри певец и се похвали, че ще има сватба. 

Според източник на списание People, двамата са се сгодили в Оклахома. 

Много от приятелите на двойката ги поздравиха за хубавата новина. 

„Знаете ли колко хора казват „съпругът ти“ за него? А ние сме просто заедно“, казва Гуен в свое неотдавнашно интервю и посочва, че вече е свикнала с това, дори го намира за „доста сладко“. 

Двамата изпълнители се срещат за първи път през 2015 г. Тогава са жури в музикалния формат „The Voice“. Говорейки си на снимачната площадка, те установяват, че имат допирни точки. 

Четири години след като Гуен Стефани и Блек Шелтън биват снимани заедно за първи път, се заговори, че те вече живеят заедно и имат сериозни планове за бъдещето. 

„Блейк е абсолютно отдаден на Гуен. И двамата смятат, че са намерили истинския си партньор в живота и планират да бъдат заедно завинаги“, коментира източникът на People. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари